捉鬼捉到去英國香港護士協會,你地真係有出息

323 回覆
1112 Like 86 Dislike
咁點表達來自香港?
香港有咩signature?
香港人有咩signature?
要唔太grahpic既淨係諗到黃色雨傘
人地搞個會關你撚事咩
唔順咪自己整個
如果係覺得有唔妥, 出句聲明講返又要幾多時間
你想有人同你道歉都搞返掂篤屎先慢慢秋後算帳囉
咁少事都做唔好仲點run一個協會呀

講到尾都係死要面子啫,自己覺得付出左努力就一定要人讚賞
神呀,對唔住,學到野
獅子山
紫荊花
維港
龍獅旗
一堆啦
聽完巴打你個留言,我覺得呢句套落藍屍度都好適用,佢哋只係想過好生活,唔想理政治,政府幾濕鳩都係咁話。

「你可以怪佢地只求安穩,無積極抗爭,但真係唔係個個都咁勇架。佢地好多都只係護士仔,在香港敢怒不敢言,但同樣都係受緊一樣苦。」

樓主你不如叫個會公開認疏忽兼招LOGO啦,我肯定輿論會撐返佢哋,好過喺度將班老友越描越黑
有冇得叫MI5查下個會
睇下有冇共產黨啲人滲透
因為呢個係無心之失定係有人搞事真係冇人知
我勸你慳返啖氣,之前連入撚埋去坐嘅都可以捉鬼,你改唔改、改成點都會有人批鬥你
因為班人咩都做唔到,所以只能夠透過批鬥其他人去平衡心理
只要唔係關乎人身安全,你專心做返你嘅野就得
收皮喇,又係啲唔講政治嘅港豬
你哋因為政治原因先有得移民,但一去到外國即刻同政治撇清關係做鴕鳥
一句話自己係護士仔就唔屌得?
乜嘢求安穩乜嘢怒不敢言,全部都九唔搭八
特區旗代表特區政府,你用特區旗即係你代表特區政府,就係咁簡單
人哋解釋埋畀你聽重咁串嘴
樓主PIN啦
條友都係齋屌唔做架啦見到有位入仲唔咬實咩
都係既,比D人辣著都係我道行未夠
洋紫荊
打錯sorry
其實唔好有紅色元素就得
龍獅旗唔得啦 不如直接用英國旗
紫荊花 應該係 洋紫荊
維港同獅子山人地鬼佬睇完唔明
都係,屌可以善意,細細聲屌,有錯改之

護士又係,做得就唔好怨,logo做得差唔用龍獅旗或純港英殖民地旗好少事,發悔氣把撚咩

2019都近3年,都走撚埋難到2022,仲未學識團結互相尊重一齊滅共,靜靜地贏唔得係要大龍鳳私怨意氣之爭比中共五毛紅蛆入位恥笑,仲乜鳩啫你哋?
其實整底雞蛋仔落去都一定好過用抽氣扇
走到去安全地方都搞咁多柒事,見親依類事件都灰
可能始終移民嘅人多數都係以自己安全為上,又自我中心冇辦法合作做好一件事
呢支先係香港旗, 唔係赤色支那旗

不如喺英國旗上邊加香港coat of arms嗰隻龍+獅同埋粒珠?
睇唔明唔係問題
你都唔明點解匈牙利國徽個st Stephen crown代表匈牙利
或者斯洛伐克個國徽個十字點解係代表Slovakia
而且正正係唔popular更加要用去令鬼佬知道
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞