捉鬼捉到去英國香港護士協會,你地真係有出息

323 回覆
1112 Like 86 Dislike
條友上嚟摟屌 巴打唔洗理佢 btw條友講野好似小學生咁
推 唔記咩事 但好認同最後果句
護士移民邊度都高分,唔好話香港,支那護士都移到。
https://lih.kg/2941910

之前睇完你呢個post都想問你,你打咁大篇野公開出post之前有冇諗過PM佢地反映下先

仲有想知你幾時做召集人統籌晒英國組織
認真討論,人地搞個會,都係想整個安全網比香港人。
佢地唔係政治組織,下下將自己推到風高浪急,到頭來又係搞到D人唔敢搵佢地幫手,就本末倒置。
你可以怪佢地只求安穩,無積極抗爭,但真係唔係個個都咁勇架。佢地好多都只係護士仔,在香港敢怒不敢言,但同樣都係受緊一樣苦。
移民嗰班好多根本從來都唔理政治
有唔少仲係覺得民主黨係好野黎, 只係人人口號式咁講年輕人乜乜年輕人物物自己又講埋一份好似好了解來龍去脈咁

比D誠意了解下點解自己有得移民啦唔該

唔係一句「係既係既,大佬好野」就可以逃避
佢哋而家加個區徽入去,又唔驚嚇到啲黃嘅唔敢搵佢哋咩?
而家又唔係叫佢公開講支持香港獨立,叫佢避免做令人誤會嘅嘢咋,講到好似攞佢條命咁
屌你收皮啦 你開post同前面講嘢啲態度差撚到 宜家就係到轉移視線
問題係我見到個抽氣扇覺得好唔安全呀
咁依家有人好心提佢哋佢哋改唔改就佢哋話事啦
我相信改個logo仔會有同路人願意幫佢哋改
好似我講嘅咁,將港共區旗嗰一半改返港英旗隻獅子仔,觀感又好又有意義
起碼有種同大英祖國連結嘅感覺先
完全唔同啦屌
bno visa 係包生仔
一定有ihr咁齋
nhs visa對人工有要求
workplace有要求
煩好多
最簡單你拎bno visa做得唔開心
可以就咁辭職轉工
nhs visa唔得架
英國近排先出咗篇news話nhs visa有d根本係賣豬仔
以佢地標準
應該連喺英國講廣東話都唔得
我屌你咩
過咗幾年啦
仲唔係政治組織
“唔想理政治”
求安穩 政治冷感
大佬而家比你bno visa完全係political decision嚟
然後你同我講唔想理政治
等佢地返香港

政治弱智
原來人哋仲要返中國香港,噉大家就唔好難為人哋啦
你唔反共嘅移民托柒?香港薪高糧準點解要去英國?

【民意調查】你會唔會用香港區旗來標誌香港人身份?
https://lih.kg/2902284
連登斷估係公認全港最弱智嘅地方啦係咪?日日嗌child登child登
但連登會員個個喺工場邊入筷子邊上網,都知五星洋紫荊紅旗唔代表佢哋
你喺英國NHS標準工時37個半鐘,咁鳩得閒,整個噉嘅logo出來?

等睇第日參加支那大使館組織嘅活動,到時又話一場誤會,或者領導層畀藍屍騎劫
老老實,當有人話佢地用區旗唔妥當,我都同意。
但好多人衝出來又小老母又話佢地藍又話佢地奶共,我就睇唔過眼。
我唔係會內的人,但有同佢地D人玩開,加上有連登account就講兩句,係咁姐。
至於,改個logo都要時間對嗎?都要有人幫手對嗎?
善意提醒係無問題,但開口第一句就已經插到爆晒,我認為咁就非常唔妥當
我唔知發生乜事 所以都自己search下

四日前連登對英國香港護士協會有二百幾個like
一個鐘前 有條五毛開個Post玩化分 得廿幾條ON9理下佢
然後你又個Post屌全連登捉鬼 連我都覺得你真係有出息

[有片]馬里烏波爾圍城俄羅斯坦克被連續攻擊,車員被炸飛
https://lih.kg/irzOjT

連登日日都有五毛開Post 依條撚樣日日都搞分化
但你作為一個有智慧既人 屈人捉鬼之前 係咪都應該起起底先?
咁你咪道歉、劃清界線囉屌
你office掛張習近平相
我當然以為你係藍,擁護習近平架啦
點撚知你係鍾意winnie the pooh買錯相呀
其實係唔想理你姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞