新手免費塔羅占卜 + 傾計 post

530 回覆
10 Like 7 Dislike
樓主你好
感情問題
穩穩定定好定係新既刺激好
兩邊都有啲缺少咗嘅嘢 會唔會到頭來得返一場空
要點做先會搵到自己想要嘅感覺? thx
Halo
我叫m
我想知之前in嗰份工仲有冇機會?
In完好順利,但之後話freeze headcount
話開返後會再搵返我
想知仲有冇機

Thanks
補充少少
對方好似好有誠意 主動搵我做freelance
雖然未有update
Hi樓主
我叫c, 女仔
想問我暗戀嘅男仔對我有無意思?我哋有無機會發展?
想問下同ex有冇機會復合,唔該樓主
我係T,女
想問下而家份工短期內有無升職機會?定轉工升職較適合?謝謝。
樓主,我想請教下
目前有心儀既對像,久唔久都有單獨出街
但平時工作都忙好小傾計

想問下會唔會有發展可能

主題牌,抽到嘅係衝刺,絲打對今次嘅實習都好雀躍,可能係絲打一直都好想得到嘅夢想黎。

內心牌抽到嘅係突破,絲打心入面好想係呢次機會入面,可以得到突破嘅機會,去歷練自己,成為一個更加熟練同更有經驗嘅人

外在,對於呢次實習,絲打又會覺得幾大壓力,擔心自己能力唔夠,handle唔到工作壓力同工作需求,除時比人換走。

洞見,訊息建議你,其實你應該比自己多d 勇氣,全心全意咁放手一搏去冒險去面對挑戰,愈擔心就會愈表現得唔好。放下身段盡全力去搏下啦,既然呢次實習機會咁有價值,絲打應該全情投入當中,就算表現得差,都係一個珍貴嘅學習機會,去學習同經驗,更何況呢次係你夢寐以求嘅機會?

結果,公司認為你表現一般,senior staff又能會成日挑剔你嘅唔好,覺得你做野梗係做極都唔好咁。公司之後聘請你成為正式員工嘅機會係有,但就認為你唔係一個最佳人選,唔會重用你。所以建議絲打你可以全心全力咁去投入去呢次實習,唔需要擔心自己做得唔好,擔心太多反而影響自己表現。

嘗試利用洞見入面嘅建議去改變個結果啦,實習加油啦
可以,留你tg比我
rejanoaaa
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞