新手免費塔羅占卜 + 傾計 post

530 回覆
10 Like 7 Dislike
先答巴打應唔應該接受挑戰先

主題牌,抽到壓力牌,巴打對於改變或處理現況嘅選擇似乎感覺到好大壓力。應該要諗下自己嘅能力應唔應付得到個局面,因為事業可能因為少少失敗,都會除時玩完。

內在牌,抽到遊戲的心情,見到巴打面對住依家嘅事業,似乎好似太輕鬆咁。巴打你會諗為唔需要太認真看重個結果,失敗與否都好,至少都叫嘗試過,會認為經驗先最重要。

外在牌,抽到頭腦牌,其實巴打內心同外在回應都幾矛盾,面對住出面環境,你會覺得好煩惱,大失預算咁,唔知將來應該點樣步署,處於混亂狀態。

洞見,抽到全然牌,訊息同你講其實巴打你嘅事業唔係你一個就可以處理到,建議巴打你要同其他人通力合作,互相配合先至可以達到理想效果。

結果牌抽到超越幻想,巴打你應該要面對現實,所有腦入面嘅幻想都只不過構思,唔係真實嘅。唯有睇清局面先可以知道點樣決定。

雖然唔知道巴打內心會咁矛盾,但係我會建議巴打你先好好處理現有問題,因為太多幻想同假設反而睇唔清現實。

現時,巴打面對住同事工作/同行嘅表現,你會成日同佢地去比較,可能因為呢個原因,所以你會問應唔應該接受挑戰好,定係處理現時問題先。

而將來三個月,巴打似乎最終得到定論,知道自己點樣選擇,唔再因呢個事業問題而煩惱。

希望解答到巴打你
終於等到!!多謝解答
冇錯依家問題係內外唔一致
但對於點做完全冇頭緒
唔幻想同假設又冇計劃同方向

或者聽你講睇下從別人身上可唔可以搵到答案
成日同自己講唔好比較但都擺脫唔到,多謝提醒
想問問最近有官司問題,會順利解決到嗎?
樓主你好,我想占卜一下有冇機會復合?
感謝
唔好意思巴打,我盡量都每日占3-5位,但係占得多同埋處理訊息都會好倦,期分抱歉

外在個度,我見到你因為外界轉變而覺得思緒好混亂,所以我先會認為你會因為呢個情況而迷失同埋煩惱姐

希望我係占得準同埋解答到巴打你嘅問題啦,如果唔係我就得個占字,咩都做唔到
多謝你就真,每位都打咁多字傳遞訊息
你都耗費唔少精神同時間

你占得準呀,的確面對緊呢d問題
同埋會試下你既建議
感謝
關於復合

過去:抽到勇氣牌,你地段關係過去其實都處於放任嘅狀態,任其自然咁發展。

現在:抽到蛻變牌,現在你地段關係處於轉化階段,慢慢都開始接受現時嘅情況,慢慢轉變當中。

將來呢半年,抽到封閉牌,似乎對方將來都唔太願意同巴打係有太多連結,所以呢段關係將會慢慢變到封閉,慢慢冷淡落黎。

至於轉工方面:

主題牌抽到創造力,巴打如果要轉工嘅話,要留意自己有d 咩特點/亮點/可以show off 到其他人知道或者睇到?同時又應該點樣展露同表達出黎?

內心牌抽到玩樂牌,巴打內心會覺得最尾成唔成功轉工都好,其實無咩所謂,只要自己係enjoy,又拎到經驗,結果唔係好重要。

外在牌抽到心智成熟,巴打面對住外在環境,會覺得自己不論心態定係cv都準備充足,準備好隨時轉工。

洞見,抽到平靜牌,訊息建議巴打先平靜返自己,好好思考下現時時機係咪成熟,以免做錯決定

結果,抽到壓抑牌,若果巴打你貿貿然辭職轉工嘅話,將會做成反效果,面臨困境。

巴打你現時對於對方嘅感覺,抽到四海一家,你覺得對方好似一家人咁,相處個陣都會覺得好夾同愉快。

對住現時呢段關係,你會覺得係時候清醒,唔應該再沉淪係呢段虛幻嘅關係同回憶當中。

對住將來呢段關係,你會覺得耗廢心力,覺得將來都唔會有任何結果,會認為不如放過自己同對方一馬。

對方對於你嘅感覺,會覺得你係大學入面有所成就,充滿成功就感嘅人,所以因為咁會覺得同巴打你唔太match。

現時對方對於呢段關係,會覺得現時大家嘅地位好大差別,所以只會係遠處原地觀察,而無採取行動。

對方對於將來呢段關係,會認為係時候要放下呢段關係,唔再執著於過去,計劃去重新開始新生活。

未來呢半年,你地會處於和諧嘅關係,但就似係密友多過情人嘅關係。建議巴打你不如主動d 去突破呢個局面,既然自己真心鍾意人,就主動去追求。唔好比自己去後悔
Hello樓主
本人c 女
想請問同宜加呢個男朋友會唔會結婚?
會唔會幸福
謝謝🙏🙏🙏
Hello 樓主
想問未來三個月嘅工作運(freelancer)
唔該巴打
我唔知算唔算占得準, 希望巴打你都可以比多啲feedback 我去改進
準呀巴打
想問同鐘意女仔近期有無可能成為情侶,thx
識了五年,近半年開始多傾計,但係感覺時冷時熱咁
想問事業
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞