新手免費塔羅占卜 + 傾計 post

530 回覆
10 Like 7 Dislike
Sorry 想問佢之後依半年會唔會搵到其他女仔?😣

我唔知,畢竟分左手,我都無權管佢😣雖然佢仲話肯做朋友(咁佢以前拍拖都唔會同ex做朋友同埋聯絡)

佢本身亦都係好專一嘅人。
但都擔心…… 好驚……. 分手之後日日都扎醒😣😣😣😣😣😣同佢一齊都差不多三年了😣😣😣啊 我好後悔亂發大脾氣…..😣
呢條題目最好唔好占,因為對你唔會有任何好處同幫助,而且亦都會助長你對於對方嘅不信任。

Give rather than take 指,唔好咁計較自己嘅付出,人地又要點樣去付出返比你,呢種唔係唔係叫愛,呢種係叫交易

所以,絲打依家應該好好安撫好自己嘅內心,而唔係比ego mind/猜疑去控制住自己,試下出去公園/行下山去接觸下大自然,比大自然去治療返內心,個人會無咁亂。我對你地段關係仲係好有信心,只係大家需要暫時冷靜下同調整下先,同埋絲打唔應該強迫自己去完全改變自己,思考下有咩係應該需要去改,而唔係完全就哂對方改變而失去自己嘅角色同價值。希望解答到你
啊…. 意思即係有。
咁…. Sorry 佢短期內會拍拖?
唔係我係想同你講唔好咁敏感好好照顧自己內心,他日可以以全新嘅姿態面見返對方

係唔係我太婆媽你唔明
樓主唔好意思可唔可幫下我
想問早幾日apply咗嗰份新工會唔會請我?因為真係好想好想做
如果唔請就唯有揾過份
唔該晒你辛苦晒
樓主我想update吓條問題:
department已經轉咗 暫時做既嘢好似唔難 同事都好 但硬係有種難以言喻嘅感覺 好似有啲失落同迷惘咁 但我唔知呢種感覺係邊度黎 另一方面我都仲doubt緊係咪真係適合我所以可唔可以幫我占吓

愛情方面可占可唔占...只係好奇 但工作方面係真心想睇吓有咩insight
感謝巴打
會成功,但小心啲面試個陣interviewer都幾強勢
樓主我係#178留左言問工作㗎
想更新條問題 -
我應唔應該離開香港幾年去追夢?
麻煩曬
唔該樓主
我仲等緊佢揾我interview
希望我唔會俾個interviewer嚇親
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞