新手免費塔羅占卜 + 傾計 post

530 回覆
10 Like 7 Dislike
巴打,唔好意思咁遲幫到你占,想請問你需唔需要update 問題?

絲打你對男方嘅感受,抽到受制牌,會覺得自己係對方面前展露唔到自我,好多都要收收埋埋咁,唔想比對方知你真正想法。

男方對你嘅感受,抽到叛逆者,佢會覺得你唔太願意投入呢段關係入面,而且覺得你都幾有主見,唔似一個乖乖女咁。

綜合能量,抽到孤獨牌,你地雙方似乎好少交流,甚至我會覺得你地都未有感情基礎,似神女有心,襄王無夢嘅感覺。

洞見,抽到平常牌,似乎都係絲打你單戀緊對方為主,男友唔似對你有意思,但係又對無反感,所以要你想唔想更進一步。

將來半年,抽到全然牌,絲打如果想追求對方,就要多d 展露自己,因為對方似乎有鐘意嘅對象出現。

希望解答到絲打你
Hello 巴打, 想問學業加身邊有冇人對我有feel?
樓主你好
我係c男 想問下同k女有冇發展機會
更新
搵工個方面都係想知道未來三個月搵唔搵到

另外同ex傾返計2個幾月,但早幾日又斷咗
想知佢係咪有其他對象,佢對我嘅感覺係點,我哋冇機會復合?

唔該晒樓主,辛苦晒
如果方便嘅話都可以
我幫佢哋做咗freelance,想睇下有冇機會
謝謝你

好呀
樓主你好,因為依家呢份工同我本身想做嘅方向唔同,但做落覺得都唔錯。想問下依家呢份工做嘅野係咪我將來應該發展嘅方向?定係應該再試下本來想做嘅方向?如果繼續做呢份工落去,個事業發展又會係點?

唔該樓主

主題牌,抽到開花牌,似乎巴打依家係呢份freelance job都會覺得幾滿足同享受,感覺呢份工都尚算唔錯。

現在,抽到覺知牌,巴打得到呢次工作機會,覺得終於都唔洗咁焦慮,日日都要等通知。但就比較擔心自己將來發展,無太大安全感。

預期,抽到守財奴,面對住收入同福利問題,你會覺得呢份工充滿疑慮,因為freelance job 會唔太穩定,會認為公司計住budget 先會作出呢個決定,從而對呢間公司都唔太滿意。

實際情況,抽到內在聲音,巴打現在會出現雜亂嘅聲音係腦海入面,會覺得比較混亂,但係只要巴打你安靜落嚟,聽返自己嘅內心,就會知道自己嘅需要同理想。

建議牌,抽到意識牌,訊息建議巴打你講,面對住將來未知嘅情況,只要好好咁客觀觀察,內心其實係會知道reelance晉升機會嘅情況。

將來牌,抽到旅行牌,巴打半年內要係freelance job 入面達成自己嘅目標似乎仲有一段距離,而且仲需要你好努力表現先會達到目標。

希望解答到巴打你。
謝謝巴打開牌

其實我都feel到係單戀
你開埋牌
令我死咗條心jeh…..
咁都係取決於絲打你知道左個趨勢之後,會點樣作出回應同決定嘅姐

過去,抽到傻瓜,絲打你過去為左搵到理想工作,唔太理會外界環境,全心全意咁去搵野做,一股熱誠不停咁去嘗試。

現在,抽到守財奴,絲打你對於搵理想工作似乎有d 執著,唔太肯放唔低身段去試其他行業或者待遇條件較差嘅工作。

將來,抽到勇氣牌,將來三個月絲打你會搵到搵到野做,但係就需要你以時勢去搵野做,要睇餸食飯。因為黎緊嘅經濟都唔太好,食物同生活成本又會上漲,建議你搵到工就暫時做住先,騎牛搵馬再算啦。

愛情方面:

你對對方嘅應覺,抽到放手牌,你會感覺對方似乎已經放低左呢段感情,唔再執著關係中。

對方對你嘅感覺,抽到對抗牌,對方對你嘅感覺會覺得你係呢段關係充滿不信任,有d固執咁,而且唔認同自己過往係關係入面嘅錯失,

綜合能量,抽到執著過去牌,雙方都因為過去分手嘅回憶,令到雙方都認為呢段關係相當痛苦。所以會睇唔清大家現在對於現況嘅睇法。

洞見,抽到機會牌,雙方將會採取觀望態度去面對呢段關係,而且雙方嘅地位都有所改善。期待將來可以復合嘅機會出現。

將來半年,抽到妥協牌,絲打你地都會復合返,但係關係都似乎一般般,只係維持住少少嘅連繫。關係唔係太理想咁。

希望解答到絲打你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞