新手免費塔羅占卜 + 傾計 post

530 回覆
10 Like 7 Dislike
早晨樓主,問題就可以唔需要update,因為我仲係搵緊其他出路,謝謝你
唔需要update問題啊 唔該

過去,抽到分享牌,巴打過去係公司上面係一位親民嘅形象,願意同公司、同事幫手,因為熱心同友善嘅表現,幾受同事歡迎。

現在,抽到雷電牌,巴打突然受到外界打擊,短時間內將你以往係職場上建立出黎嘅成果同地位,一次過推翻,令你大受打擊。

預期牌,抽到慢下來,巴打受到打擊之後,覺得好大負擔同壓力,但係又想可以困境入面盡快跨過,唯有嘗試一步一步,好辛苦咁慢慢咁向前行,期望他日東山再起。

實際情況,抽到局外人,經歷過沈重打擊後,失去原本應有嘅自信。即使困境已經過去,但係巴打你仍然認為自己唔夠能力,唔敢嘗試走出困境,處於迷失之中。

建議,抽到平凡,訊息提醒巴打你短時間內未必達到改善情況,但亦你唔好放棄,好好繼續努力,全心全意咁去投入,唔需要刻意強迫自己,一步一步黎,成果距離已經唔遠。

另外月相卡方面,

行動:訊息提醒你請繼續堅持,知道目標後,請即刻起行,但同時亦唔好刻意強迫自己同過份追求。

心態:唔好再比過去嘅失落拖挎自己,要明白每件事發生係自己身上總有原因。好好照顧自己先可以迎接將來。

思想:訊息同巴打你講,成功已經離你唔遠,請你繼續努力!留意多d 身邊嘅發生嘅事物,呢d條件似乎都幾關鍵,請巴打你留意多d !

加油巴打,期待收到你好消息!
唔該晒巴打,早排個人真係好down,但係又唔想將負面嘅影響其他人,唯有儘可能唔好咁刻意強迫自己,Thanks

主題牌,抽到耐性牌,雖然依家絲打面對住各種困境,但係訊息都建議你保持耐性,因為依家要轉變環境,仲要需要時間。

內在牌,抽到冒險牌,絲打每一日面對住工作環境,都會好似孤身上路咁去面對每一日未知嘅挑戰。但其實亦可能係上天比你嘅挑戰,比你去磨練自己嘅能力。

外在牌,抽到前世牌,絲打面對住外在環境,可能之前疫情問題或者公司嘅政策,影響到你對住現在係公司工作嘅感受同經驗,因而覺得自己好無助,比呢d負面記憶束縛住你,令到你好似孤身作戰咁。

洞見,抽到內在聲音,訊息想同你講,現在你需要嘅係先沈澱一下你自己,係時候要諗下點解會變成依家呢個局面?諗一諗呢個時間提醒你自己係時候作出改變轉過份工?呢份工仲係唔係適合自己?好好專注自己內在聲音,聽一聽自己內心嘅感受,自自然然你會明白點樣嘅決定自對自己有幫助。

結果,訊息提醒絲打你,可能你需要轉過另一個工作環境。而且對過去同將來思考太多,唔會令你有咩幫助。先好好處理現在嘅問題,順期自然咁比事情發展已經好足夠,補充返主題牌絲打,轉工時唔好咁心急住,比多少少耐性先,好可能你會比公司提拔你,所以到時睇清楚先再決定。

將來六個月,絲打你將會面對新嘅工作環境,但係亦需要你付出勇氣去面對挑戰。

希望解答到絲打你
hello樓住
依家讀緊書 出黎想考消防
有冇啲咩建議 適唔適合我做
多謝樓主咁詳細既分析

你都講得啱啊 自己係係一個好多野擔心既人
無論係工作或感情方面(呢個又係我另一擔憂 果種無助造成好大壓力 而且唔會有人明白
希望可以盡快逃離現在的崗位 來個新既轉變
解釋得好清楚

多謝晒你,都希望你喺新環境事事順利,好人一生平安
Hello 樓主,
想問下我今年會唔會遇到鍾意嘅人啊?
Thank you 🙏🏿
哇 謝謝樓主冇miss我 覺得準啊 我都想唔想糾纏了不過都希望做到朋友
多謝絲打feedback

過去,抽到新的洞見,絲打終於從舊有嘅狀態中蛻變,而且開始展露出新嘅光芒,浴火重生。

現在,抽到強烈牌,絲打依家遇到心儀對象,都會表現出熱情,好想得到對方咁,但係就會見到你有少少衝動,有啲失去理知wo

將來,抽到愛情夢,未來三個月,似乎絲打都係單戀緊對方,原因係關係未成熟,仲需要時間發展。

建議牌,抽到天真,呢段關係之後都發展得幾唔錯,都幾真摯,絲打你可以繼續同呢位對象發展,但係就唔好咁衝動,過左火咁。
絲打唔好意思,咁遲先幫到你占,你需唔需要update問題?
樓主可唔可以幫我睇嘛工作
想知依家呢份工啱唔啱我個人見到個長遠性 或者有咩建議 thank~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞