新手免費塔羅占卜 + 傾計 post

530 回覆
10 Like 7 Dislike
你好。我會離開香港 想知前景如何?

絲打你對於男方嘅感覺,你會覺得對方比你好大壓抑,而且你感覺自己比呢段關係束縛住,內心存在住傷口,無辦法舒發出黎。

絲打你對於現時關係嘅睇法,你會認為係時候move on,唔想再活係過去嘅感情入面,開始展開新生活。

絲打你對於將來關係嘅睇法,你會對呢關係仲會有少少回憶,但係認為一切都已經過去,唔再比呢段關係迷惑住自己。

男方對於你嘅感覺,佢會覺得你嘅存在係一種重擔黎,認為你唔理解佢嘅想法,一路都覺得自己比你牽住走,相處嘅時候會覺得到好倦好大壓力。

男方現時對於你嘅感覺,佢仲會不斷咁回憶起你同佢之間經歷同存在,似乎佢腦海仲未忘記你咁。

男方對於將來關係嘅睇法,可以話係幻滅黎形容,完全無冇任何寄望同想法。

所以我會認為對方仲未放得低你。

希望可以解答絲打你,事情得到圓滿解決。
多謝你,信心返晒黎
如果可以想問埋未來三個月號感情運呀
唔該樓主
Hello 樓主
我係Y,暗戀對方多年,最近斷聯一個月
想問兩個月內,佢會唔會主動搵返我?
唔該樓主
首先多謝樓主先,我終於成功左啦 而家我嘅情況就好似第3張牌咁,道門 (道光)已經開左比我,姐係我收到offer 啦
中間第2張牌個個過程真係有少少辛苦,曾經自卑、尷尬到dum 地都搞唔掂,失眠左好耐,但係我依然記得同埋相信樓主幫我開過嘅牌: 只要我繼續努力整合自己嘅內在,道門一定會為我而開。經過多幾次嘅嘗試後,終於成功左
未來我都一定會記住自己係第一張牌個個階段嘅個種純粹,把握而家呢個機會繼續努力。
最後多謝多樓主一次,希望你可以繼續透過塔羅幫到其他人
Hello 樓主,我叫C
想問同K要復合嘅話有咩建議呢
恭喜你巴打!都係你肯堅持落去先得
就算我占完,巴打唔肯努力都係去唔到個結果,祝福你有個好開始!
想占下我同男朋友既未來 我地都一齊左幾年啦
唔該樓主
你好呀,呢年開始係咁買野停唔到係咁洗錢,想問下黎緊嘅財務狀況會點
另外上年年尾拍拖,上個月散咗,我地做返朋友,想問下我應該繼續keep落去睇下有冇機會係返埋一齊,完還是move on揾過另一個好?

過去,抽到改變牌,絲打似乎係搵工上嘅策略同方法無嘗試過改變,所以搵工嘅情況一路都無改變。

現在,抽到精神分裂牌,絲打現在係搵工嘅情況,可能因為失敗感令到你唔敢直接面對困境,開始有啲逃避搵工責任嘅感覺,好辛苦咁堅持決心搵到野做。

預期,抽到道德牌,絲打對於預期都覺得好失望,完全睇唔透前境應該點樣去發展,比困局蒙蔽住自己內心,失去搵工嘅動力。

實際情況,抽到投射牌,訊息提醒絲打你要放低對於將來嘅恐懼同不安嘅壓力,呢啲負面元素都只係你腦海入面嘅投射黎,並唔係真實嘅情況黎。認清自己內心逃避緊痛苦來源,先至知道自己嘅困局出自邊一度。

結果,抽到前世牌,呢張卡唔係講緊你前世業障呢d神怪野,而係同絲打你講,之前嘅經歷都已經成為過去,唔好再比以往嘅負面情緒同陰影束縛住你嘅動力。呢d元素都係一直拖住你,搵唔到工作原因。

建議牌,抽到雷電牌,呢張卡我抽到都唔會鐘意,訊息同絲打你講,要直接面對你嘅苦難,要你繼續努力咁去投CV,我知咁樣好磨蝕心智同動力,嘗試睇下自己CV有冇野要修改或者搵工嘅策略出現左問題?
勇敢捱過內心啲痛苦,先至有機會搵到野做。

另外我抽左月相卡,睇下有咩訊息:

行為上:訊息提醒你要努力堅持落去,嘗試check下自己需唔需要調整下策略同方法?因為艱難嘅時期就快要過去!

心態上:訊息鼓勵你,唔好睇小你自己,擔心太多唔會對件事有幫助。出去做下運動或者做下善事幫下人可以平衡返你嘅身心。

思想上:訊息提醒你要,要面對你嘅恐懼,如果真係拖得你好嚴重,要搵朋友或者外界幫你手,記得盡左力之後記要順其自然,要相信宇宙會安排一份合適嘅工作比你,請你勇敢堅持落去。

希望可以幫助到絲打你
hi 絲打,唔好意思咁遲幫到你占,想問你需唔需要update 條問題?
唔好意思,咁遲先幫到你占卜,請問需唔需update 條問題?
唔好意思,咁遲先幫到你占卜,請問需唔需update 條問題?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞