新手免費塔羅占卜 + 傾計 post

530 回覆
10 Like 7 Dislike
巴 20歲
差唔多4年冇拍過拖
好想搵一段穩定啲關係
拍長拖
想問下未來6個月嘅感情狀況?
唔該樓主
hello
我係ww(女)同男朋友jj前幾日分左手 佢仲會唔會搵返我或者復合? 謝謝你
現時,絲打暫時感情上都無太大改變,原因係絲打之前行動上同思想上都無冇作出改變,所以情況冇出現突破。

將來呢六個月,絲打狀態都好好,外間見到你其實係充滿光芒同熱情。所以如果絲打你單身嘅話,都只係自己唔去主動/差一個機會姐

同新朋友關係

主題牌,抽到新的洞見,訊息同巴打講,其實巴打面對呢段友情/關係嘅過去,好應該放下並且蛻變,接受而且感謝自己做過嘅不完美,不再受束縛,之後轉變成為一個更加好嘅人。

對方現時嘅內心,抽到政治手腕,巴打其實有冇諗過對方其實並唔係你想像中咁好?見到佢表明上好似有d 後悔/表面變返和好,但其實佢見到你嘅離關,心入面會覺得幾爽。

對方現時嘅外在,抽到制約,對方面對住公司同同事嘅反應,其實都只係扮到好似平時其氣同事咁樣,平平常常咁返工,大事化小,原因係對方唔想搞到自己好似罪人/好似目標人物咁比人注視。

洞見牌,抽到局外人,訊息同巴打你講,好可能因為處理事件上面嘅唔成熟,圖中嘅小朋友代表住巴打你。呢件事可能只係好好小嘅事黎,但係巴打你自我放得太大,睇唔清成件事嘅來龍去脈,局限住係自己視野入面,先引發到今次事件。

結果牌,抽到慶祝牌,其實訊息都同巴打你講,只件事雖然好似係失敗咁,但其實呢件事件只係比巴打你知道對方真正面目並唔係你想像中咁好。所以失去左呢段關係唔需要太自責,反而應該為呢件事慶祝先岩。

可能個位同事都有後悔嘅,但係我覺得佢開心多過後悔多d
希望解答到巴打你
hi樓主
早排番工番到好唔開心 有其他offer依家轉緊去另一個department 但又唔清楚係咪一個wise move 所以想占吓 因為都迷惘咗好一排..

1000% 準
我其實仲未接受到佢咁PK
樓主幫個忙占吓 我讀緊呢科適唔適合自己?
將來工作運如何?萬分感激
我想問下感情呀,同曖昧對象曖昧咗一個月,最近大家都無再聯絡大家,我想知道我哋嘅關係將會係點樣嘅發展,同埋有冇機會有進一步嘅發展機會
我係女
曖昧對象係男

唔該樓主
樓主可唔可以幫我占占
搵工搵到好迷惘 個人好頹
樓主想問問依個擺位叫咩名堂?
自己都學緊
thx
唔該樓主🙏🏻🙏🏻🙏🏻
樓主你好呀
呢排想轉工 唔知係咪一個好時機去搵新工
而家份工唔係好差 但壓力keep住都有
呢排都有啲挫折感
唔知轉新環境會唔會好啲
Thankssss
鑽石牌陣,只係內心同外在牌改左做對方依家狀態係點。
thx 樓主
你好樓主 我係巴打
想問吓我健康狀況嚟緊會點?或者我嘅壓力源自邊到?近排失眠情況好嚴重都持續咗兩三年
Thanks
樓主可以幫我占一占嗎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞