新手免費塔羅占卜 + 傾計 post

530 回覆
10 Like 7 Dislike
hello樓主
想占事業
而家做緊份穩定但冇興趣既工 做到好迷惘
想知我應唔應該做多陣辭職去讀書/進修鐘意既野追夢?
感激

現時,巴打你好努力咁為自己嘅學業去付出精神同心力。似乎係為左黎緊嘅考試做緊準備?

將來呢一年,可能巴打去到一間新嘅學校/環境讀書,面對住陌生環境,你會發現自己同周圍嘅同學格格不入咁,對自己無咩信心,所以想盡辦法去同新同學埋堆,所以到時你會覺得讀到唔太開心。

現在,抽到嘅係朋友牌,絲打似乎係同緊一位對象發展緊,而且感情都發展得唔錯,但係似乎對方當你係好朋友多過情人咁wo

將來呢幾個月,絲打似乎會遇到多角關係當中,不過如果絲打如果單身就無咩所謂,係競爭對手多左咁姐。
hihi 樓主~ 想問問婚姻關係係咪會keep住美滿 會否有小朋友 同移民機會大唔大
想再問深入d ga 不過怕樓主忙 問住咁多先

過去,抽到頭腦牌,見到巴打你都因為疫情關係,搞到你好煩惱,本來好多野都plan 定好哂,但就因為外來因素,搞到一時之間失哂預算。

現在,抽到平凡牌,巴打現時面對住疫情都只能夠默默耕耘,雖然唔似以前咁拼命努力,但係都唔想得過且過,hea 住做就算,希望困境盡快過去。

將來,抽到成功牌,巴打因為之前默默耕耘嘅關係,將會獲得成功,所以依家巴打其實唔洗擔心,繼續努力就可以

洞見,其實巴打你可以多d 同同學,老師或者上司分享多d 你嘅想法同感受,咁樣會對你實習所遇到嘅困境會有幫助,而且佢地都會比到建議你。

結果,經歷今次困境,巴打你將會利用今次嘅經驗,成為一個面面俱全,將來會識得點樣去面對類似情況,成為一個更成熟嘅人。

另外,我都幫你占左去澳洲嘅情況

現在,巴打你會好雀躍想去到澳洲,認為呢次係一個好好嘅突破機會

將來呢半年,我認為你會去到澳洲,但係就會覺得似乎你係唔舍得放低香港所擁有嘅野,同時又好想去到澳洲,所以到時你會搞到自己兩頭唔到岸嘅局面。睇下到時你點樣處理

希望解答到巴打你啦
唔一定,咁當然提問者本人現場抽係最好最準啦。但係提問者只要向占卜者發出問題,基本上都授權左比占者幫佢問問題同拎訊息,所以唔會太影響到占卜效果。
Hello ~ 樓主~
前2個月識左個男仔 想知佢到底點睇我
麻煩您la~~
樓主你好,我想問下同男朋友嘅感情狀況,佢點樣睇
你好

K 女
現時有穩定男朋友
想知道,佢會唔會係合適嘅結婚對象?

如果可以
想問埋半年內工作前景、有冇嘢要注意
(返咗新工兩個月)
Hello樓主
我想問我以前追過但唔成功嘅一個男仔 我哋之間仲會唔會有交集/我哋嘅緣份會係點?
好耐無見過佢了 但成日都仲會諗起佢
樓主介唔介意留Tg傾
我覺得呢排真係好似你所講嘅咁
好啦,因為我都係第一次咁樣占而又好似中
@khem201

過去,抽到愛情夢,見到巴打你失業時都好想好似依前咁做黎生,努力做野,但好可惜事與願遺,只能夠孤芳自賞,回憶以前返工嘅日子。

現在,抽到覺知,巴打現時覺得係時候努力搵野做,放低之前嘅幻想同失業嘅經歷,開始收拾心情,重新開始搵野做。

預期,經歷過風風雨雨,巴打你預期黎緊應該得嘗所願,搵到一份理想嘅工作,重新過返正常日子。

洞見,訊息同你講,因為依家外圍經濟都比之前差,如果繼續以依家嘅方法去搵野做,好難搵到理想嘅工作,所以巴打你會依家可能感覺到大失預算,覺得好類惱。

將來呢六個月,巴打你應該會陸陸續續有interview,但因為開出黎嘅offer比起之前冇咁好,放唔低身段,所以巴打有機會呢種原因而拒絕工作機會。

建議牌抽到了解牌,建議巴打你要了解大圍經濟環境,有野工作機會己經好好架啦,所以唔好限制住自己,要騎牛搵馬,因為黎緊生活費將會愈黎愈貴。

希望解答到巴打你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞