新手免費塔羅占卜 + 傾計 post

530 回覆
10 Like 7 Dislike
無呀,我都唔係用黎搵食,只係想練習下自己直覺同埋占卜技巧。

過去,抽到傷心牌,似乎你地雙方關係都處理得唔太好,令到雙方都有一個好痛苦嘅回憶。

現在,抽到調整牌,絲打你現在處於調整緊內心始狀態嘅階段。

將來,抽到執著於過去,似乎雙方都因為過去嘅經歷,暫時都無辦法復合,希望絲打你地好好咁調整返內心同狀態先再考慮復合
早晨樓主

最近公司好多人離職都令到自己心灰意冷,而最近都見了兩份工,第一間公司規模大但業務萎縮緊,相反第二間公司就不斷擴張。而現職公司就一半半啦,一般忙但好多嘢煩同做事方法守舊。
想問下應唔應該轉工?

謝謝
幫你占卜左啦絲打

A公司出黎嘅結果請你嘅機會都繼大,但係公司情況都應該幾chur,所以絲打要入呢間公司,就建議你唔好咁易以氣用事,要忍讓一d,同埋發展前景都係一般。

B公司請你嘅機會應該不大。

原公司就比較小圈子d ,但係同事關係應該幾好,有起事上黎應該都幾團結,感覺好似中小企,同埋發展機會都唔太大

所以建議絲打應該繼續騎牛搵馬,見到條件較好嘅工作先轉,就算見唔岩都可以做住依家份工先,反正份工對你黎講又唔係好差。
因為見到占卜嘅問題好大部分都係關於同EX復合或者單身出pool ,又或者同對方有無機會之類嘅問題。以下有兩段youtube片段可以幫助到大家點樣去思考同點做。
https://www.youtube.com/watch?v=-QEf5PDdJg4
youtube.com/watch?v=zoaH4_pcLNM

另外,樓主都開始多工作要做,未必有時間去繼續占卜,所以要暫告一段落。不過如果有緊急/重要嘅case 要我占卜,大家都可以引用我呢個reply去搵我占卜。或暫搵我吹下水,傾下身心靈嘅野都可以。多謝大家一直嘅支持同鼓勵
明白 多謝你呀樓主
感謝你嘅建議
Hello , 想問我同佢會唔會復合?

我同佢一直都好恩愛,佢一直都好愛好寵我,咁我都好錫佢,不過一齊愈耐愈怕無左佢,就成日發 勁大脾氣,佢頂唔順,前日好地地,今日就分手,分手個時佢仲喊左….(佢平時從來唔喊….)佢話可做番朋友….
我都喊…. 我一定會改.!我已經坐言起行!
不過驚佢遲下搵過個…………………… 想知我地會唔會復合同埋幾時復合?🙏🏻🙇‍♀️

謝謝🥲🥲🥲🥲🥲
早晨巴打,最近同ex聯絡返
想睇下未來三個月同佢會唔會復合?

見到絲打你地過去同現在係關係都比較單向性,意思係指大家愛情發展方向唔同,各自各以自己為先,所以先令到大家分開

將來牌抽到接受性,將來半年,會變成一段比較平靜同平衡嘅關係,好可能係以朋友關係為主,原因係對方都要冷靜去思考,同埋觀察大家仲適唔適合發展落去。

建議牌,抽到分享牌,訊息建議絲打你呢段時間嘗試分享你內心真實想法比對方知,但係唔好用傷心或憤怒嘅態度去接觸對方,放鬆啲同正面啲,嘗試用give rather than take 嘅態度去面對呢件事,自自然然呢段關係會有所改善。

呢段關係暫時睇唔會差落去,所以希望絲打你唔好咁易放棄,好好咁冷靜一下,照顧返自己內心先,一步一步黎,狀態回復正常之後先再慢慢處理呢段關係。而且對方都未去到絕情嘅一步,仲有灣轉。所以加油呀絲打
點解好似經常都見到巴打你咁
試下做住朋友先囉,另外我引用個兩段片都有解釋同應該點做,可能對巴打你會有幫助
好準啊!!我真係同佢講左半年時間比我改!好準好勁!!
😣😣😣
另外,係咪個意思即係無機復合?
Give rather take , 係咪即係我要付出not要求人付出?
其實真係好準,因為我脾氣太大所以我依家都不停坐言起行去改!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞