我是悠二,你問我答,電腦砌機討論 ( 9 )

1001 回覆
11 Like 23 Dislike
ram用adata d20 3200 2x8gb.快Dh的
無升到😂
嗰陣唔想用win10…而家唯有焗比
試下照升, 我都係早兩年話停左免費先升
慳返千幾蚊
搭單問, 之前人地電腦鋪執粒特價,
買左彩盒OFFICE (有防偽雷射LABEL)
最近想裝,佢話我條KEY 已經比人用左,
GOOGLE 之後都係話搵返鋪頭處理
可以點樣搞
搵microsoft
而家連機都開唔到…由佢喇
當買個教訓
多謝你支持正版
人大左咪用錢解決,細個𡃁仔嗰陣就話有時間搵破解版同研究姐
我想留個窿,真係唔夠先再自己插
真,尤其係steam
Hi 悠二 我又改變主意

1 x Intel Core i5-12400 BOX 行貨
價錢:$1,599

1 x ASRock B660M Pro RS DDR4 Micro-ATX
價錢:$950

1 x ADATA XPG GAMMIX D20 16GB (2 x 8GB) DDR4 3200 Mhz C16
價錢:$580

1 x Kingston NV1 500GB PCIe Gen3x4 M.2 2280
價錢:$430

1 x FSP RAIDER II Series 550W 80 Plus Silver
價錢:$499

1 x Antec NX Series NX200M Tempered Glass Micro-ATX
價錢:$299

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $4,437
https://www.faroll.com/customize#MTI1OSwzODUzLDQzOTMsNDQxNSw0OTEwLDQ5OTc

自己有卡 想upgrade 咗其他嘢先
咁樣有冇問題?
2x16gb 都係$999
火牛用呢隻.做緊特價.平d
ssd用呢隻.快好多
1 x Intel Core i5-12400 BOX 行貨
價錢:$1,599

1 x ASRock B660M Pro RS DDR4 Micro-ATX
價錢:$950

1 x ADATA XPG GAMMIX D20 16GB (2 x 8GB) DDR4 3200 Mhz C16
價錢:$580

1 x Kingston KC2500 500GB PCIe Gen3x4 M.2 2280
價錢:$490

1 x ASUS TUF GAMING 650B 650W 80PLUS® Bronze
價錢:$399

1 x Antec NX Series NX200M Tempered Glass Micro-ATX
價錢:$299

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。

總計: $4,397
https://www.faroll.com/customize#MzQwNywzODUzLDM5OTQsNDQxNSw0OTEwLDQ5OTc
條list 都諗爆頭,砌mini itx 好搵自己笨柒
無奈個機箱我覺得夠靚同啱哂size , 呢啲抗拒唔到
唔該晒
再係咁加真係無了期
我決定把心一橫落單算
係幾靚仔

你鐘情佢個size 冇辦法啦,
如果接受到大D size 會多d 選擇
係14699冇乜炒高左.我岩岩先降左價

唔明你第二個問題
想知星期六/日會唔會出貨
星期一至六送
除左卡.其他冇乜升價

你升左cpu先啦
1 x Intel Core i5-12400F BOX 行貨
價錢:$1,479

1 x ASUS PRIME B660M-A DDR4 Micro-ATX
價錢:$1,230

總計: $2,789
https://www.faroll.com/customize#NDg4NSw0OTYx
講真.求其
不過我唔會用s12a

真係冇乜風
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞