我是悠二,你問我答,電腦砌機討論 ( 9 )

1001 回覆
11 Like 23 Dislike
提醒各位

3070或以上既卡.黎緊應該下星期會再降價

不過貨唔係話真係好多

其實照可以落單

未出貨.我會補價俾各位
悠兄
好怕溫度儲超65度
房細 熱得快
1 x Intel® Core™ i7-12700F BOX (行貨)
價錢:$2,649

1 x ASUS PRIME Z690-P WIFI D4 DDR4 ATX
價錢:$1,899

1 x Thermaltake TOUGHRAM XG RGB DDR4 32GB (2 x 16GB) 3600Mhz C18 - Black
價錢:$1,359

1 x ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 Ti OC Edition 12GB GDDR6X (可單買或砌機減$500)
價錢:$11,999

1 x Thermaltake Toughpower GF1 850W 80 Plus Gold TT Premium Edition Fully Modular
價錢:$899

1 x Antec DF700 FLUX ARGB Tempered Glass ATX
價錢:$519

1 x Thermalright Assassin X AX120 CPU Cooler
價錢:$229

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $19,633
https://www.faroll.com/customize#MjI0OSwyODkxLDM5NDUsNDQxNyw0NzM4LDQ5MDAsNTA2OQ
vg259qm有
可以幫你轉

風扇可以加多少少
65度好小事...........
呢張未必會降

降左會同你講
咁樣夠唔夠
我明
但房細
夏天熱得快
換火牛先

可以考慮等下個月換amd新cpu 5600

同埋換張卡咁
唔會有分別架

個發熱量會依然起到.熱氣係唔會有分別
唔係話良心定咩

只係.做到就做

做唔到既野就真係做唔到
PA120 夠唔夠壓12600kf 會小超頻?
有冇咩火牛推介
呢個火牛果時14年中學跟你list買勁耐用
夠.呢隻野好勁

但係要再下星期先返貨
好消息
咁應該只可以揀無咁熱嘅12700F/12500
唔識野,見個乜野效能天梯i712700 高好多下
當然我係想用到高效少少同埋預埋之後幾年
打機除左依家d大作,都會開下模擬器,聽講好食cpu?
Thx
我都好懷念呢隻火牛

GX II PRO.個時絕對係好野

火牛而家買GF1 啦.650w 750w都得
btw
多謝你咁多年都仲搵返我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞