我是悠二,你問我答,電腦砌機討論 ( 9 )

1001 回覆
11 Like 23 Dislike
歡迎各位繼續詢問 / 討論

少少Q&A

Q:會唔會有消費券優惠
A:會

Q:會唔會因為消費券加價
A:我自己唔會.除非來貨加左價.如果唔係.我加價唔會係因為消費券而加

Q:黎緊d貨供應點
A:3月睇黎可能依然供應差.因為疫情關口問題.成日會delay貨

Q:硬件黎緊會唔會加價
A:.RAM SSD會加價.Display 陸續降價

提醒各位 而家疫情問題 好多代理商個邊都有人確診 代理商運作比平時效率低好多

來貨都因為疫情關口問題 經常delay

萬幸既係 我地公司暫時冇人確診 運作正常

不過訂單係有機會延遲少少

但我地會盡量盡快俾到各位
砌12代啦......
不如俾個預算我.出個組合俾你
可以F5

冇問題的.有貨
邊度買都係建議12代
Ssd不建議買256
巴打困左係非洲?
lm
自己上網買再自己砌得唔得
睇見你搵親D list都伏到仆街
新手一問
Thermaltake S100 Tempered Glass mirco atx
hdmi 上網線嘅位喺邊
用開laptop 好多年,想黎緊轉枱機
筆直20k 內,有無推介
機箱打橫放有無影響
想穩定打到elden ring

要連到wifi
求list定跟你elden ring 個list 就ok
不用理會 自膠
上個post reply:

唔考慮細機住 感覺同效能下貴啲同難以後升級
橫放會有影響?

Sorry 唔係好熟
1050玩elden ring應該衰過你買部2手ps4玩
買1650不如加多少少上3050,張卡會長命好多
同埋正路都12代啦,買新不買舊
跪求11k左右細機箱組合
真 冇錢買3050以上 不如直頭買ps4玩er
用ASUS ROG MAXIMUS Z690 HERO DDR5 ATX可唔可以建議用咩g.skill ram (for打機)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞