我是悠二,你問我答,電腦砌機討論 ( 9 )

1001 回覆
11 Like 23 Dislike
用12700f cooler用thermalright pa120定be quiet dark rock 4 散熱會好啲?
12700k 用邊個z690會抵玩?
受害者
Msi跌未
利民 fs140 隻1700 扣具咩樣?
屌你老母又話送1700 扣具
你聯絡我客服.應該係送的
3080 suprim 8399 叫唔叫跌
sd 左email
d 野開晒,企左係到
我補返俾你

因為thermalright而家轉緊版

有d散熱器.係內包裝已經包埋1700扣具

有d就要另外一盒跟埋

我俾返一盒1700扣你
你而家拎比我呀
要幾撚on9先講得出

街市買餸平左又受害者?
聽日俾你.因為我而家手上真係冇.我要同代理商拎返
死on9仔 屌你老母
唔好睇到russia咁大

只係NVIDIA開始出貨多d
揀呢款係因為size 啱啱好
其實我有諗過加張入門卡入list 備用

但見1660 無貨,3050巴打話cp 值低,
3060 對我又無咩必要

你點睇?
我今日買斤菜20蚊,聽日行過見15蚊,我要投訴你,無恥到一個地步,呢D一律可以送佢一程,最好就唔好幫佢地等佢地落去感受下腦場文化有幾黑暗
好介意…
1 x Intel Core i5-12400F BOX 行貨
價錢:$1,479

1 x ASUS PRIME H610M-E DDR4 Micro-ATX
價錢:$750

1 x Antec NeoECO NE650M V2 80 Plus Bronze Semi Modular
價錢:$499

1 x Thermaltake S100 Tempered Glass Micro-ATX - Black (三風扇版本)
價錢:$429

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $3,237

https://www.faroll.com/customize#MzMwNCw0Mzg3LDQ4ODcsNDk2MQ

悠二, 係你到砌過好多次, 今次幫屋企人問
b660 定 h610 好
已有16gb ram, 1060, ssd, 遲下再換卡
9成9都係打機, R6 LOL Apex少大作
真心痴撚線,隨時本身買果張都唔係減價果張,照r咗先
其實我會退返俾佢的

佢未收到機 我會用最新價錢黎俾佢

只係純粹想講返 真係唔係受害者 我係會退返的
真心勸悠二巴,唔好咁做生意,又唔係你錯,呢D多數唔會係回頭客,就算回都兩三年後既事,閪客唔怕得罪,等班友感受下出面既腦場文化
如果張單未動工,比著我真係會直頭退返錢比佢算,咁撚戇鳩講d咁既野
善堂都冇你咁好人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞