我是悠二,你問我答,電腦砌機討論 ( 9 )

1001 回覆
11 Like 23 Dislike
依個包唔包風扇?
我想問可唔可以一張單買兩部電腦 定要分單?
除左顥卡 配件全部一樣
正 請問齊唔齊貨 因為4月頭去英國
齊貨的
可以的
三風扇版本
預算多就可以加
挖礦List.我唔識
1 x Intel® Core™ i7-12700F BOX (行貨)
價錢:$2,649

1 x ASUS TUF GAMING B660-PLUS WIFI DDR4 ATX
價錢:$1,670

1 x [砌機優惠]配搭ASUS指定系列 優惠價 $799 ROG LC ii 360水冷
價錢:$799

1 x G.Skill Trident Z Neo Series 32GB (2 x 16GB) DDR4 3200MHz C16 F4-3200C16D-32GTZN
價錢:$1,299

1 x [砌機優惠]Samsung 970 EVO Plus Series 1TB M.2 PCIe NVMe 3.0 x4
價錢:$899

1 x Antec High Current Gamer Gold Series HCG 850W 80 Plus Gold Fully-Modular
價錢:$969

1 x Antec DF700 FLUX ARGB Tempered Glass ATX
價錢:$519

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $8,884
https://www.faroll.com/customize#MjA3NSwyMzkyLDMxOTQsMzk0NSw0ODgwLDQ5MDAsNDk4Mw
你amd.係指amd cpu.amd卡
可以
成部機
呢兩日會送

我盡快
我想問有無需要加埋散熱器/風扇個d?
會唔會行到好㷫燒壞?
如果有會更好的話會推薦加邊隻?
麻煩悠二
預算多.可以加隻Thermalright Assassin X 120 Refined SE ARGB CPU Cooler

風扇機箱已經三把.足夠

另外我想問 作業系統係咪要另外再買?
如果屋企拉唔到lan線 係唔係要買個無線網絡卡收wifi?

你Mon用緊係>?
有關係?
唔通你用緊4k 144hz mon, 叫你出張3060ti 玩鳩你咩
Hi 悠二巴

2部機都已付款 想加隻ssd落細機做os 碟
開多左個訂單單買ssd 幫我裝返落去ok?

我個個應該唔係144hz
咁係1080p定2k定4k先得㗎
要返去望下,唔記得咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞