我是悠二,你問我答,電腦砌機討論 ( 9 )

1001 回覆
11 Like 23 Dislike
其實呢個預算.我係會建議用返打機卡.都繪圖到你機箱可以用平d

ssd.用返m.2 kc2500
冇問題.機箱冇貨.建議你用S100
我會970 evo plus / kc2500
Thx~悠二
Bookmark定先!
可以.到時同我客服夾
唔好用ps15b.空間太細

可以用返s100
預算多.可以加隻Thermalright Assassin X 120 Refined SE ARGB CPU Cooler

風扇機箱已經三把.足夠
1.
呢個組合冇更新價錢

2.
盡量安排.不過都係岩岩見你落單.所以要等多一陣

3.
玩2k / 4k都可以.
你8000係連埋windows?
m27Q.唔會再有
呢個係
有咩舒唔舒服呀,根本係覺得俾多幾千蝕咗啫
B餐用3080 12gb,一張卡已經等同人地成部機啦
再講,萬零蚊同2萬都玩到3a大作㗎,爭在行咩quality去玩
悠二答我:2K及4K都玩得,我諗就係咁掛。

我俾得錢始終係有一定信心,只係作為消費者及一個門外漢,想知多啲問吓,未必一定係覺得蝕咗。如果價錢實惠或物有所值,咁內心當然舒服及開心,啱唔啱?
不過放心 你組合冇降價的
感謝,有勞你安排了
早晨悠二

220310000197376 第5個工作日/之前你話今禮拜個頭或中,今日係咪有得收

sorry for每日一催但急用
好 唔該
悠,要全開法環唧amd大約幾錢到?
咁我想問下可唔可以用兩張消費券俾(我同我屋企人)?
油二求砌list!
Budget
6000-9000(唔使graphic card,太貴 用住張舊1650頂住先)
同埋想問下就黎出40代3070 3080個啲會唔會平左
Mon 未來會換4k144FPS 所以啲spec都想推到
主要用途: 打APEX+Fifa+Gta
會直播同剪下片
同埋想用水冷~
Rgb無都得
感謝~
油二求砌list!
Budget
8000-15000(target 3060 TI)
想雙顯卡=>挖礦
主要用途: 文書+挖礦+YouTube
CP值 no.1!
感謝~
其他件冇問題?
其實12400F原裝散熱夠唔夠壓 見好多師兄都專登再加塔散/一體水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞