我是悠二,你問我答,電腦砌機討論 ( 9 )

1001 回覆
11 Like 23 Dislike
唔該巴打
一陣會有單賣3080 10gb上架
悠二巴,想請問下幾時會有?

明白疫情有可能delay,唔係想催,但都想快啲有得用,thanks
ITX+12600K+3060+32GB+2TB SSD 有無計?
有F字尾代表冇內置顯示卡,你有顯示卡就睇你想唔想俾多1百,因為如果你張卡不幸地壞咗出事,買咗F版而你又冇舊卡喺手就企咗係度。

Tuf啲料好啲,多啲擴充性
筆直6-7千蚊 已有SSD 求list
會用嚟打下機Gta V ,Ark 同上網睇片
通常訂完一般幾時有貨?
我想買MINI ITX機箱比你地砌
料如果係你地度買埋
咁樣得唔得?
想問下買左er組合未出貨會唔會有份降價?
我呢邊唔做送火牛
因為.我直接將價錢降到最平咁賣了.可以見到我giga gaming oc 3070 ti應該全港最平

其他錢可以買隻更好既火牛
知道 另外塊版CPU唔超頻的話
是否轉B/H 好啲?
冇咩問題
可以的了.冇問題
你預返下星期頭
你預返下星期頭
你會唔會超頻?
Gigabyte GeForce RTX™ 3080 GAMING OC 10GB GDDR6X LHR?
你而家落單.預返下星期中到
1 x Intel Core i5-12400F BOX 行貨
價錢:$1,479

1 x Gigabyte B660M DS3H AX DDR4 Micro-ATX
價錢:$1,099

1 x ADATA XPG GAMMIX D20 16GB (2 x 8GB) DDR4 3200 Mhz C16
價錢:$580

1 x Gigabyte GeForce RTX™ 3060 GAMING OC 12GB GDDR6 LHR 版本 (可單買或砌機減$100)
價錢:$4,199

1 x FSP RAIDER II Series 550W 80 Plus Silver
價錢:$499

1 x Antec NX Series NX200M Tempered Glass Micro-ATX
價錢:$299

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $8,235
https://www.faroll.com/customize#MTI1OSwzODUzLDM5OTEsNDQxNSw0ODkyLDQ5NjE
可以.聯絡我客服搞返
係.冇錯
想買咩級數?

或者你部機預算幾多
3080 eagle
其實同呢張ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 3080 V2 OC Edition 10GB GDDR6X LHR (缺貨) 有無分別無我就落單啦
唔駛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞