(秒回)坐緊雲南過夜火車 你問我答

524 回覆
14 Like 7 Dislike
可以聽下早班火車,好有feel

表白歌都會有feel咩
我都好想去雲南,風景好靚
但好怕死
出左火車站就會好多人問你去唔去古城 住唔住客棧

真係播起床歌,我想瞓呀
出左火車站就會好多人問你去唔去古城 住唔住客棧

但係已經book左喇 依家係好驚入去checkin個陣要俾維城費
我都好想去雲南,風景好靚
但好怕死

怕咩死呀 搵朋友陪你去喇
地址揾唔返 你download 個大眾點評睇下,總之唔好入面食就得

等個信號穩定啲就download

唔好係旅遊區食就得
屌你老味,串燒30蚊串, on99
講價黑鳩你面

真係肚餓食連鎖店好過,至少明碼實價
炸雞個d

唔撚係啊 貴得咁誇張,琴日係昆明啲景點食都係10蚊3串咋
地址揾唔返 你download 個大眾點評睇下,總之唔好入面食就得

等個信號穩定啲就download

唔好係旅遊區食就得
屌你老味,串燒30蚊串, on99
講價黑鳩你面

真係肚餓食連鎖店好過,至少明碼實價
炸雞個d

唔撚係啊 貴得咁誇張,琴日係昆明啲景點食都係10蚊3串咋

麗江唔一樣 黑店咁
住古城
住古城

一陣唔知使唔使俾維城費
住古城

一陣唔知使唔使俾維城費

識住一定住束河
住古城

一陣唔知使唔使俾維城費

識住一定住束河

個司機車左我地入城,冇俾到古維費
住古城

一陣唔知使唔使俾維城費

識住一定住束河

然後程車俾人水左幾錢
住古城

一陣唔知使唔使俾維城費

識住一定住束河

然後程車俾人水左幾錢

火車站到古城 10蚊一個人,但要同人拼車
小心一出火車就比人昆
利申:試過

詳情吖唔該

個陣7點幾到麗江 無的士入古城
就比條仆街納西族司長昆左上車
扮好心 話咁早入古城無野玩 仲要比入城費
之後水左我地去茶馬古道騎馬
每個人成4百幾蚊
其實入到個陣 已經覺得貴 好想閃
但荒山野嶺 車都無部 走唔撚到
最仆街係 一到埗 佢地好撚熱心咁幫你放好行李
之後再講價錢
到你想走 已經走唔到 一黎無車 二黎行李比人keep起哂 焗撚住騎

再仆街嘅係 4百幾蚊 包一餐所謂自助餐 難食到仆街 仲要好撚污糟 食咗兩啖就無食

到左入城先發覺 其實騎馬本身只係要2-3百蚊
再同民宿老闆吹水先知
如果比納西族昆 你知道左 都唔好反抗 焗住比佢昆算 否則後果更嚴重 納西族係個到惡撚晒
小心一出火車就比人昆

詳情吖唔該

就比條仆街納西族司昆左上車
每個人成4百幾蚊
之後再講價錢
到你想走 已經走唔到 一黎無車 二黎行李比人keep起哂 焗撚住騎

再仆街嘅係 4百幾蚊 包一餐所謂自助餐 難食到仆街 仲要好撚污糟 食咗兩啖就無食

再同民宿老闆吹水先知
如果比納西族昆 你知道左 都唔好反抗 焗住比佢昆算 否則後果更嚴重 納西族係個到惡撚晒
小心一出火車就比人昆

詳情吖唔該

每個人成4百幾蚊
之後再講價錢

再同民宿老闆吹水先知

拉市海,茶馬古道套票,上淘寶買好似80蚊左右 全包

40都得
暗號係8964

没有共產黨就沒有新中國
眼尾睄到有個公安望緊呢邊
試過坐過夜硬座由雲南去昆明
簡直想死

硬座真係勇士 不過我個度都有個啊嬸見個上舖冇人由硬座瞓左上上舖,佢就係依家係我隔離放緊屁個啊嬸 其實冇人check

西藏企位返廣州 瞓地下
暗號係8964

没有共產黨就沒有新中國
眼尾睄到有個公安望緊呢邊

食緊建新園
聽日去石林 夜晚搭火車去大理
小心一出火車就比人昆

詳情吖唔該

每個人成4百幾蚊
之後再講價錢

再同民宿老闆吹水先知

拉市海,茶馬古道套票,上淘寶買好似80蚊左右 全包

40都得

成撚個麗江都係cap水古城
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞