(秒回)坐緊雲南過夜火車 你問我答

524 回覆
14 Like 7 Dislike
有冇人知昆明有乜野地方行
而家冇野做等緊夜晚十點的火車

市區內都無咩好行 ,去食個晚飯坐陣啦

hihi 我個尿袋冇電
BTW 有冇人會去雨崩?
我今次一定會去德陰同飛來寺,但如果冇fd子的話我唔會上雨崩村
是日晚餐
黎到香格里拉一定要食呢間藏族餐廳
水平超麗江瀘沽湖幾班
你地自己一個女仔唔跟團去?

跟團有啲走馬看花 自己去唔使就人
早晨,大理!

我大後日先去

大理古城感覺幾好 hea,我iphone鳩影

等你單反靚相

Ok 你今日去咩景點呀 等我又參考下

圍住洱海一日遊

靚啊!

去唔去雙廊啊?
我今次一定會去德陰同飛來寺,但如果冇fd子的話我唔會上雨崩村

點解啊
有冇人知昆明有乜野地方行
而家冇野做等緊夜晚十點的火車

市區內都無咩好行 ,去食個晚飯坐陣啦

行下翠湖啦
今日一條友出發雲南留明

預計中午到昆明,留半日,夜晚火車入大理,之後麗江,詳細無plan, 有巴打順路既可以一齊玩

巴打 我24號晚到麗江,join唔join到?

我24號入瀘沽湖,25號出番黎,25號下晝係束河古鎮/麗江古鎮 時間就唔就到?

一晚瀘沽湖應該唔夠wor

呢幾日瀘沽湖天氣唔係幾好
今日一條友出發雲南留明

預計中午到昆明,留半日,夜晚火車入大理,之後麗江,詳細無plan, 有巴打順路既可以一齊玩

我24號入瀘沽湖,25號出番黎,25號下晝係束河古鎮/麗江古鎮 時間就唔就到?

你去唔去香格里拉?
我25入盧沽湖

我可能26同朋友一齊入wo
客棧有四隻狗 全部好乖好嗲
客棧老闆係廣東人,聽到廣東話好親切
呢間衛生環境都幾好,我地四人房住古城都係200蚊鬆啲一晚 香格里拉真係好靚,古城都冇好商業化,總括黎講抵屌過麗江 我覺得我以後要每年黎一次
呢排好多巴打去雲南 其實昆明冇野好值得留低 最好去到即刻坐火南去麗江 同埋樓上有巴打講既火車站門口比人昆我都中過招 但冇4百幾咁貴 講價講到2百幾 同埋帶左去間不知名寺廟捐錢 我覺得如果中招就當跌錢算 睇返新聞之前有家人唔肯騎馬 比人打到得返半條命 但我既忠告就係一切入左城裡面睇清睇楚先 同埋如果join local tour去雪山既先買定氧氣 因為去到附近買會炒價 你預貴10倍

個陣起古城有3日係coffee shop hea成個下晝 真係爽到爆炸 老實講 我覺得個feel正過去日本 食我覺得麻麻 康師傅幫到手 住既有間唔記得叫2046定2048 山腰位 你冇行程坐一日都覺得爽 好過起佢d街行 好商業化

最後玩得開心d
呢間衛生環境都幾好,我地四人房住古城都係200蚊鬆啲一晚 香格里拉真係好靚,古城都冇好商業化,總括黎講抵屌過麗江 我覺得我以後要每年黎一次

有冇得比个名黎
好有興趣

想去 但唔識去 巴打識路?
是日晚餐
水平超麗江瀘沽湖幾班

名呢

有冇得比个名黎
好有興趣

三亩三客棧 仲好近龜山公園 仲包客運站接送
是日晚餐
水平超麗江瀘沽湖幾班

名呢

靜靜的嘛呢石 四個人埋單都係165

點解啊

上到去死左都冇人知

想去 但唔識去 巴打識路?

我淨係知去到德陰/飛來寺 有得答車入多小小 之後騎馬上
呢排好多巴打去雲南 其實昆明冇野好值得留低 最好去到即刻坐火南去麗江 同埋樓上有巴打講既火車站門口比人昆我都中過招 但冇4百幾咁貴 講價講到2百幾 同埋帶左去間不知名寺廟捐錢 我覺得如果中招就當跌錢算 睇返新聞之前有家人唔肯騎馬 比人打到得返半條命 但我既忠告就係一切入左城裡面睇清睇楚先 同埋如果join local tour去雪山既先買定氧氣 因為去到附近買會炒價 你預貴10倍

個陣起古城有3日係coffee shop hea成個下晝 真係爽到爆炸 老實講 我覺得個feel正過去日本 食我覺得麻麻 康師傅幫到手 住既有間唔記得叫2046定2048 山腰位 你冇行程坐一日都覺得爽 好過起佢d街行 好商業化

最後玩得開心d

昆明我都淨係去左民族村同翠湖
今日一條友出發雲南留明

你去唔去香格里拉?
我25入盧沽湖

盧沽湖定香格里拉? 一齊
天滅中共

喂呀咪啦 我真係驚架

同志 天安門的東西、、、、
提子你地咁快
我起碼仲有五六日先到大理
天滅中共

喂呀咪啦 我真係驚架

同志 天安門的東西、、、、

頭先我有十分鐘上唔到高登。。。應該係關上面呢兩句事
今日一條友出發雲南留明

你去唔去香格里拉?
我25入盧沽湖

盧沽湖定香格里拉? 一齊

應該後日下午香格里拉 大後日瀘沽湖
有無巴打去左蒼山? 條索道上到半山要200蚊人仔 唔知去唔去好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞