(秒回)坐緊雲南過夜火車 你問我答

524 回覆
14 Like 7 Dislike
去完大理麗江昆明瀘沽湖香格理拉飛來寺雨崩,雨崩係最靚
其他地方基本上係太商業化,完全無古城既等色

我最想去雨崩 但同幾個朋友,佢地怕辛苦所以不了 加上冇乜時間
係咪一團七人 之後會上西藏包車玩果班

無野喇 我諗我認錯人

入雨崩識左個 大理酒吧老闆
同我差唔多大
佢自己揸電單車 大理揸到上飛來寺
白馬雪山果段好癲
遲D 去探下佢
07年嗰陣仲有綠皮車...
坐硬坐由西安去西寧...你老味14個鐘比人3人位迫多左兩個落黎

咩係綠皮車

巴打你係麗江邊度搵拼車入瀘沽湖?開心share下?

我去到麗江先上淘寶搵 打瀘沽湖就有,95蚊來回 9人車

求link

【我在飞猪 发现了一条旅行好线路, 我们一起去啊!】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1yt.com/h.QMS9hX?cv=sR6rZy1etji&sm=87b97f ,或复制这条信息¥sR6rZy1etji¥后打开👉手机淘宝👈
我用呢個 不過你可以再睇下有冇平啲 btw你要做好心理準備,因為啲師傅會打電話比你,但係隔住個電話佢地通常口音又好重,聽唔明既話叫佢重複有啲師傅燥燥地會屌鳩你
好掛住瀘沽湖 咁大個仔未見過咁靚既星空

樓主入唔入雨崩

我今晚都睇星
唔入喇冇乜時間,可能下次自己去
同我差唔多大
白馬雪山果段好癲
遲D 去探下佢

邊間酒吧 等我去識下佢
07年嗰陣仲有綠皮車...
坐硬坐由西安去西寧...你老味14個鐘比人3人位迫多左兩個落黎

咩係綠皮車

巴打你係麗江邊度搵拼車入瀘沽湖?開心share下?

我去到麗江先上淘寶搵 打瀘沽湖就有,95蚊來回 9人車

求link

【我在飞猪 发现了一条旅行好线路, 我们一起去啊!】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1yt.com/h.QMS9hX?cv=sR6rZy1etji&sm=87b97f ,或复制这条信息¥sR6rZy1etji¥后打开👉手机淘宝👈
我用呢個 不過你可以再睇下有冇平啲 btw你要做好心理準備,因為啲師傅會打電話比你,但係隔住個電話佢地通常口音又好重,聽唔明既話叫佢重複有啲師傅燥燥地會屌鳩你

唔該巴打
啱啱去完麗江,香格里拉

樓主入唔入雨崩

我今晚都睇星

我去果陣冬天
凍撚到仆街 但係好撚值
一抬頭全部都係星
啱啱去完麗江,香格里拉

鐘意影海景先好去瀘沽湖

一入瀘沽湖,右手邊有間叫「正宗雲南米線」,但係完全唔正宗得雞骨頭、菜同牛餐肉
同我差唔多大
白馬雪山果段好癲
遲D 去探下佢

巴打可唔可以講下你係點去雨崩
係咪經麗江上香格里拉 梅里 雨崩 稻城?
係咪一路同人拼車過去

樓主入唔入雨崩

我今晚都睇星

我去果陣冬天
凍撚到仆街 但係好撚值
一抬頭全部都係星

今晚有雲
啱啱晚會揀左幾個觀眾出黎唱歌,幾個大陸人都係唱廣東話歌,唱左光輝歲月,喜歡你,同友情歲月,但啲口音 欣賞佢地有自信
啱啱去完麗江,香格里拉

鐘意影海景先好去瀘沽湖

一入瀘沽湖,右手邊有間叫「正宗雲南米線」,但係完全唔正宗得雞骨頭、菜同牛餐肉

好彩我地包食
夜間火車-軟臥
夜間火車-軟臥

遲你少少
夜間火車-軟臥

遲你少少

小心財物
夜間火車-軟臥

遲你少少

小心財物

兩個巴打 have a nice trip 幾號翻香港
我都坐緊通宵巴士 不過係越南
啱啱晚會揀左幾個觀眾出黎唱歌,幾個大陸人都係唱廣東話歌,唱左光輝歲月,喜歡你,同友情歲月,但啲口音 欣賞佢地有自信

鳩火晚會 商業化得黎都唔差既
我都坐緊通宵巴士 不過係越南

自己一個?陪你傾下計
夜間火車-軟臥

遲你少少

小心財物

兩個巴打 have a nice trip 幾號翻香港

未知 不過唔夠廿日都唔會走
小心一出火車就比人昆
利申:試過

詳情吖唔該

個陣7點幾到麗江 無的士入古城
就比條仆街納西族司長昆左上車
扮好心 話咁早入古城無野玩 仲要比入城費
之後水左我地去茶馬古道騎馬
每個人成4百幾蚊
其實入到個陣 已經覺得貴 好想閃
但荒山野嶺 車都無部 走唔撚到
最仆街係 一到埗 佢地好撚熱心咁幫你放好行李
之後再講價錢
到你想走 已經走唔到 一黎無車 二黎行李比人keep起哂 焗撚住騎

再仆街嘅係 4百幾蚊 包一餐所謂自助餐 難食到仆街 仲要好撚污糟 食咗兩啖就無食

到左入城先發覺 其實騎馬本身只係要2-3百蚊
再同民宿老闆吹水先知
如果比納西族昆 你知道左 都唔好反抗 焗住比佢昆算 否則後果更嚴重 納西族係個到惡撚晒

diu,我都係
之後睇返local tour 包來回、騎馬、船仔
🖕🏿🖕🏿🖕🏿
$100
小心一出火車就比人昆
利申:試過

詳情吖唔該

個陣7點幾到麗江 無的士入古城
就比條仆街納西族司長昆左上車
扮好心 話咁早入古城無野玩 仲要比入城費
之後水左我地去茶馬古道騎馬
每個人成4百幾蚊
其實入到個陣 已經覺得貴 好想閃
但荒山野嶺 車都無部 走唔撚到
最仆街係 一到埗 佢地好撚熱心咁幫你放好行李
之後再講價錢
到你想走 已經走唔到 一黎無車 二黎行李比人keep起哂 焗撚住騎

再仆街嘅係 4百幾蚊 包一餐所謂自助餐 難食到仆街 仲要好撚污糟 食咗兩啖就無食

到左入城先發覺 其實騎馬本身只係要2-3百蚊
再同民宿老闆吹水先知
如果比納西族昆 你知道左 都唔好反抗 焗住比佢昆算 否則後果更嚴重 納西族係個到惡撚晒

diu,我都係
之後睇返local tour 包來回、騎馬、船仔
$100
🖕🏿🖕🏿🖕🏿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞