[KPOP] K-POP 2022討論區 (10)

1001 回覆
2 Like 29 Dislike
佢哋啲b side都唔差
但真係冇人識
仲有stage實力都ok
Let me know
仆街女團唔係TRI.BE咩
spica

原來自己on9,一路當咗邪教feel女團同仆街女團係同一隊
不過我係真係覺得PIXY啲歌好聽架
但我覺得佢哋最好聽嘅主打係Tonight,其他主打太heavy
黃鉉辰叫人睇서른 아홉
個男主角叫김선우
SPICA真係KPOP遺珠鐵膽
我鍾意出道歌Russian Roulette多D
Tonight都唔差 同埋應該係最出名個首
好鍾意painkiller不過以前啲造型都幾搞唔掂
回購
佢自己solo又玩呢d 玩咩burger
成日係團做呢d岩佢自己既concept 其他人伴舞
呢隊野出到咁多個獨當一面好勁
仆街女團咩意思
*又唔玩呢D
【TVDaily獨家】[具俊曄與徐熙媛結婚]據TVDaily獨家取材結果,具俊曄&徐熙媛最近完成了結婚登記。本報本月初確認了兩人成為合法夫妻的事實。具俊曄計劃不久後前往妻子所在的中國台灣,在當地再次進行結婚登記。
【N】54歲的具俊燁將與"杉菜"大S結婚…"和20年前曾經愛過的女人延續未能了結的愛情"
ins全文:
我要結婚了。
我決定和20年前曾經愛過相愛的女人延續未能了結的愛情。
聽到她離婚的消息後,我找到了20年前的那個號碼並嘗試聯繫了她。幸好號碼沒有變,所以我們才得以重新聯繫起來。未了不再浪費已經過去了很久的時間,我提議了結婚,她也接受了,我們決定只登記結婚並一起生活。
所以希望大家能為我的晚婚多多給予應援與祝福。

【TVDaily獨家】[Clon具俊燁與徐熙媛結婚]8日,據TVDaily獨家報道,具俊燁與徐熙媛本月初完成了婚姻登記,成為合法夫妻。具俊燁計劃不久後前往妻子所在的中國台灣,在當地進行婚姻登記。

兩人緣分可以追溯到數十年前。過去具俊燁曾受中國台灣人氣歌手蘇惠倫的邀請登上過舞台。以觀眾身份來到現場的徐熙媛看到他的樣子後產生了好感。偶然再次相遇的他們立即墜入愛河。據說,他們興趣等相似,但是由於當時演藝圈禁止戀愛的社會氛圍和繁忙的行程安排,兩人很少見面,戀愛一年後就分手了。

最近聽到徐熙媛因為個人事情感到辛苦的消息後,具俊燁聯繫了她,雙方以此為契機再次見面。據說,比任何人都瞭解徐熙媛的具俊燁展現了能夠理解她內心想法的堅實面貌。徐熙媛看到他和20年前一如既往的樣子,再次打開了心扉。經過漫長的歲月確認心意的兩人約定了剩下的一生都要在一起。他們安靜地完成了婚姻登記,不會舉行婚禮。
見到杉菜仲以為係具惠善
要練定摵蝦
仲心諗係咪有個韓國演員都叫徐熙媛
點解會喺kpop po見到大S個名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞