[KPOP] K-POP 2022討論區 (10)

1001 回覆
2 Like 29 Dislike
有MV應該就有新歌嘅
但係話同Nu'est其他人冇接觸 即係唔會有十週年/解散專活動
唔好睇少我地HYBE
睇下呢幾日音樂節目有冇next week預告
冇就真係冇架啦
Hybe有解散專已經係奇蹟
i-land成堆喺日本韓飯圈都有人氣,所以落選呢班喺日本出無問題。
又新團?En咩咩出咗道3年啦咩?
Bighit上一團係TXT Enhypen係佢哋同CJ合資
Enhypen❤️
3月8日,根據港交所官網資料,樂華娛樂正式向港交所遞交上市申請,擬赴港上市。招股書顯示,樂華娛樂成立於2009年,專注於藝人管理業務,經過十餘年的發展,目前已成為涵蓋藝人管理、音樂IP製作與運營以及泛娛樂業務三大互補業務板塊在內的文化娛樂平台。
財務方面,近三年樂華娛樂業績實現了快速增長。數據顯示,樂華娛樂年總收入由2019年的6.31億增加至2021年12.90億,去年淨利潤3.3億元。

有無巴打想入股Everglow同Yena
mo ah mo ah
做夢才能入股你
所以咪要斬晒source music啲團
所以咪要斬Nu'est同Gfriend再硬塞隊Fromis_9俾Pledis
All in成副身家
你錯啦 係3個女團
仲有個iland
其實要隊本身做極都紅唔起,個朵又臭晒嘅女團做咩?
無可否認f_9轉咗公司之後成績好咗好多
但史上最誇張嘅造假團點洗都洗唔甩,近排次次CB都俾人狙擊,係咪到時會用完即棄?
唔好忘記Pledis準備緊新男團
比王怡人小姐姐我就夠
叫你入股唔係入佢
https://youtu.be/5nTKFKeiuwo
依首好正 有冇識貨之人
T.O.P「五年前曾試圖進行極端行為→回歸曲中包含離開的理由
T.O.P將空白期開始的大麻爭議稱為「最糟糕的瞬間」。 從小就患有抑鬱症的T.O.P說:「5年前曾進行過極端的嘗試。 後來我才明白我給周圍的人、家人和粉絲們帶來了多少傷害和痛苦。」
對此,T.O.P雖然想放棄音樂,但最終還是克服了低谷,這也是得益於音樂。 T.O.P說:「5年間共創作了100多首歌曲,想把作品裝滿書櫃的想法成為了原動力。」
(cr naver)

重有冇人信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞