[KPOP] K-POP 2022討論區 (10)

1001 回覆
2 Like 29 Dislike
醉駕都好大件事啦
又唔係叫好有地位 oc又似2pm個種發過頂
而且佢係女人
驚六上集播orange caramel都得翻nana raina個樣
【Starnews】[Mnet將推出樂隊選秀節目,今年夏天播出]10日,Mnet方面表示:“以今年夏天播出為目標,將推出培養韓國代表全球樂隊的新樂隊選秀節目。”Mnet首次嘗試的此次樂隊選秀節目有望成為像《Show Me The Money》一樣,能給MZ一代的年輕樂隊機會的選秀節目。他們決心通過節目向MZ一代重新展示樂隊音樂的魅力,並為今後代表韓國的新一代明星樂隊的誕生提供平台。
【Starnews】[《語義錯誤》主演朴棲含將於10日入伍]據悉,《語義錯誤》主演朴棲含將在今天進入訓練所接受基礎軍事訓練後,作為社會服務要員開始服兵役。同時,他向最近喜歡《語義錯誤》的觀眾表示感謝“這段時間能以劇中人物的身份生活,感到很幸福。 在剩下的時間裡,會更加努力,以帥氣的樣子回歸。”
佢唔係只係衰醉駕?
醉駕都好大件事啦
又唔係叫好有地位 oc又似2pm個種過頂
而且佢係女人
驚六上集播orange caramel都得翻nana raina個樣
【News1獨家】[LABOUM將於4月回歸...時隔5個月回歸]10日,據News1獨家報道,LABOUM確定於今年4月中旬回歸,目前在做最後的准備。
【xportsnews】[HYBE被美國Fast Company選為世界50大最具創新性企業]8日(當地時間),HYBE入選美國經濟媒體"Fast Company"上發表的"2022年世界最具革新性的50強企業(The World's 50 Most Innovative Companies 22)"。

從2008年開始,Fast Company每年將影響整個產業和文化的前50家企業公佈為"最具革新性的企業",HYBE在2020年也入選了名單。Fast Company還選定了各產業部門的革新企業,HYBE在"2022媒體部門革新企業(The 10 most Innovative media companies of 22)"中佔據了第一位。
又係 女星仲要本身唔算紅
上隻碟幾好聽
垃圾Hybe
又無啦啦害多團
本身根本唔需要散嘅團俾佢搞散咗 仲要跪謝皇恩?
Gfriend係慘 但係唔使呢啲moment都要鬥慘呀嘛
Nu有散band專輯係因為佢哋本身plan咗四月會cb 依家只係提早咗 叫做俾佢撈埋最後一筆咋
親生仔現加係enhypen啊
睇下回歸速度啦
佢好似仲有出story話wjsn個unit抄oc
又魚蛋論?
hybe快啲死
Young and Rich啲人估身家都係大概US 31m-45million 數一數二最有錢女kpop idol 我估再多啲 當年good day爆紅都賺100億won 宜家紅咗咁多邊止咁少 同埋佢都有買物業俾屋企人又有工作室 計埋應該差唔多
以hybe咁講利益既方針,照計唔會咁落力捧個半邊仔,唔通收咗cj好多著數?
Laboum 上隻碟香港都買唔到嘰!!
我諗應該冇咁誇張 如果前排新聞冇水分
玄彬孫藝珍結婚前 rain金泰希夫婦加埋850億已經係藝人中首富
咁IU咪有錢過rain個體? 應該就唔係
無人入貨?
揾過唔見有!! 😑
安俊英出返監後復工?
唔覺好幾多
一樣都係有晒活動計劃
突然就宣布解散
有無idol暗示韓國大選投邊個
暫時已知係somi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞