[KPOP] K-POP 2022討論區 (10)

1001 回覆
2 Like 29 Dislike
JESSICA折墮到要上乘風波浪姐姐
SF9唔知乜水
F9大波妹
你估允兒學咁多中文唔想上?
BL劇《語意錯誤》第7集的吻戲
影片
https://twitter.com/i/status/1501471165067706370
來源: theqoo https://theqoo.net/2372063722
1. 天啊天啊天啊
2. 我快要喘不過氣來了啊
3. 哇啊啊啊,開放的大韓民國啊!!!
4. 看了完全不會覺得有負擔,真的拍得很好ㅋㅋㅋㅋ
5. 原來我喜歡BL啊.....
6. 因為這部劇的分級是滿12歲以上才可觀賞,我還以為只會有簡單的bobo耶ㅋㅋㅋㅋㅋ
7. 原本想說他們兩個都是偶像出身,尺度應該會比較小,結果ㅎㅎㅎ
8. 這個12歲可以觀賞???????????? 🔥
9. 大韓民國變得更偉大了,謝謝^^
10. 拜託拍第2季ㅜㅜ 不要去當兵ㅜㅜㅜ
11. 我本來沒在看BL劇的,但這部真的很好看ㅋㅋㅋㅋㅋ
12. 為了讓大韓民國變得更偉大,一定要拍第2季。該死,他們兩個的化學效應真的太瘋狂了
13. 這真的是網路劇嗎? 吻戲也太煽情了吧,但這就是我要的
14. 好幸福.. 這樣才是吻戲啊... 超級滿足的,耶~~~
15. 各位,請一定要用0.75倍速重看一次
cr韓網評論翻譯站
反而想知iu同少女時代嗰班比 邊個有錢d
2號係嬴左嘅在野黨 國民力量 尹錫悅
堅定流?
男上加男

之前夠話Krystal上唔知邊個節目做導師 之後咪又係fake news
上面傳緊啫, 未證實
會唔會反而係Rain夫婦個數估細咗?嘿嘿~
單頭計少時入面搵最多係Yoona 但應該iu有錢啲啲 因為版權同音源賺好多 之前睇新聞話21年上半年收入已經賺咗65億won
少時嘅話,頭同尾可能差好遠,好難比喎。逐個計嚟講Yoona、泰妍應該同佢差唔多?
850億淨係計佢哋房地產總值 未計其他投資同現金 佢哋身家肯定唔止呢個數 iu唔係買好多樓 連房地產富豪榜都冇入過 房地產大概得200億won(新樓+自住+買俾屋企人)
Rain個人計係好有錢 同GD差唔多US 55m 但未到Psy/金在中咁多
不過唔係好清楚佢哋身家點計出嚟 有咩資產係包同唔包
STAYC沈姿潤新冠自我檢測陽性,正在等待PCR檢測結果
2號打厭女牌
成班男idol走去暗示自己投2號
究竟佢地有冇諗過自己fans係女比較多
珉奎女性爭議唔知一次啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞