[D6] 抗俄衛國64:WINTER ON FIRE/基輔空襲/山雨欲來風滿樓 / 俄軍轟炸平民

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
CCTV報唔講咩人射, 只講中彈
https://content-static.cctvnews.cctv.com/snow-book/index.html?item_id=7038030855740500104
下???
侵仔當日退出un真係好有遠見
原意係唔想核大國覆桌唔玩
晚晚都好關鍵
唔洗拎槍啦

用愛搞掂啦
行錯一步都滅國啦
These last few days I don’t know any more how to greet people. I cannot say have a good day or have a good night, no, because for some this is their last day.

Glory to Ukraine
全世界係咪得番非洲同南美未表態?
俄羅斯同南美應該都唔少生意
有手機, 一定知.

之前唔知嗰啲係無手機.
殺左佢只會令俄軍更有士氣出兵 俄軍又唔會驚
烏仔無光環 反正俄狗咁多人 少佢一個無用
明知依家對家all in,仲9up當秘笈
唔好哂時間講廢話啦
today we are all ukrainians
除咗政變諗唔到烏克蘭點樣有一個好嘅結局,
依家就好似一個病人,只係一下辛苦咁死同比藥你吊你命慢慢死嘅分別
駐軍都要調埋過黎 仲有幾多人可以玩
唔係佢靠social media 向外界發放咁多資訊,令歐洲人支持從而迫到歐洲提供架撐,打條撚
點解今日戰情無乜update
其實都幾煩
係咁提唔會出兵
一係俾source
一係等block
到底BJ搵邊個香港人做問米? 邱吉爾上身喎.
叫條撚樣拎槍打仗啦

we are all ukrainians
Source
上幾個POST有人講左, 堅.
美國佬一早提供情報
no news is gd news
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞