[D6] 抗俄衛國64:WINTER ON FIRE/基輔空襲/山雨欲來風滿樓 / 俄軍轟炸平民

1001 回覆
19 Like 3 Dislike

佢本人係1d生機都冇 今年內應該都準備定收屍
可以點收手?退兵咪比烏軍佔返
如果唔退係長守烏軍+志願兵就打返你
仲要面對資金問題
普京唔怕, 但士兵怕.
不過, 睇佢係怕軍法定軍事法庭多啲, 好難講.
我唔想浪費時間屌D支蛆

我想直接屌普京狗
Musk papa

Tesla free Supercharging extended to areas affected by Ukraine invasion
https://www.teslarati.com/tesla-free-supercharging-ukraine/
想問吓歐洲各地嘅志願軍落咗戰場未?

今日有消息話其他嘅國家戰機飛去幫手
希望趕得切
你唔係天真到以為10日俄軍就收皮下嘛

如果10日都頂唔到俄國執柒左佢啦
唔怪之得打唔贏
真係要奏請習帝抽調香港三萬雄師助俄
輸硬咪算數囉
萬一贏咗,或者先輸後復國,今日吹兩句水第日就可以直入EU,賺到笑啦
Zelenskyy高章到不得了。依家企喺慘情高地,空頭支票怕咩開。
都未失守西咩撤 我講緊失守後應該西撤
飛機到咗70%
投降加重烏克蘭物資負擔
拎嚟比佢哋抆屎?
宜家炸成點 失守?

唔打普京咪可以提早收皮,唔通你以為真係為基輔羅斯
呢個會唔會一把火燒撚埋 某d國家同地區嘅貪官
普京老了 完全睇唔明新時代局勢同玩法
就算比佢贏到呢場仗都改變唔到西方強硬態度
係冇問題
但係冇離開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞