[D6] 抗俄衛國64:WINTER ON FIRE/基輔空襲/山雨欲來風滿樓 / 俄軍轟炸平民

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
冇射平民果啲影到啫,射死晒果啲邊有片
睇完澤連斯基係EU個speech
真係睇到眼濕濕但又好心up
God bless Ukraine 🇺🇦
你要記住仲有堆第三世界同俄羅斯做生意
歐美係發達 但係其實人口只係世界2/7

仲有拉丁美洲 中東 非洲 支那呢堆接貨

就好似不結盟運動咁
嚟緊一年每日都好關鍵
如果基輔失左唔係太信會有好deal
因為東南戰線都唔樂觀
俘虜唔駛死偷笑啦
東部真係有唔少奸細
70%入曬烏克蘭🇺🇦,士兵🪖都唔夠推唔到
唔奇,一係俄羅斯假消息
首先烏克蘭要有機師識開歐盟戰機 (烏克蘭用蘇製戰機)

不過應該會唔知點解有班自願軍識開呢批歐盟戰機
上個post, 一個單兵一支 NLAW, 4支RPG
變左standard issue
壓緊啦

North不斷增兵
Kyiv, Mariupol, Kharkiv狂炸

俄軍戰意好低, 呢樣係左右勝負既關鍵.
烏軍只要守到就係羸, 守到俄羅斯補給都無, 就會完.
不過唔止講佢用武器要錢
佢D後勤 補給 資源 樣樣都係錢同油

真係金手指咩 chok 個code 就有錢有資源
仲要俾上前線
傻豬黎嘅
有冇諗過人渣嗰啲俄軍你冇機會睇到片
被俘虜嗰啲俄佬新兵你見佢好無辜乜都唔知,知去做咩嗰啲打到飛起,一係佢死一係你死
其實都係自己人,但親俄
仲要日文 睇咁多年AV 都唔識聽
有冇source睇下
南邊俄軍上緊喎,咁點搞?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞