[D6] 抗俄衛國64:WINTER ON FIRE/基輔空襲/山雨欲來風滿樓 / 俄軍轟炸平民

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
而家先係真打,用特種部隊裝備
無晒消息 似激戰緊 加油
Hunter Biden係烏克蘭公司董事

但唔同意
有少少夾硬塞入去
原本係想統一沙俄領地 點知刺激到變晒世仇永遠唔會願意同你統一
個傻仔擺明係民族主義上腦 真心以為自己唔係侵略者唔會有人反抗
又唔係咁講,要睇時勢,基輔退完點都進得返,但烏東克里米亞嗰啲真係索性棄守算啦,由佢打入嚟拖長戰線先有轉機
Daily Mail應該可信度高過twitter/telegram嘅
真係慘,不斷分享新資訊,有翻譯就俾人屌譯錯,冇翻譯就俾人屌bot 巴打,I stand with you ,辛苦晒(譯得奇怪咪笑吓算,中文都係方便大家一睇就知咩意思,唔使下下去到屌老母)
有d頭痛 可能連mon幾日唔係好夠訓
而家咩情況
俄狗班散仔so far影出黎克制過香港班狗N倍
點睇到進得返

人地未走就開始唱吖嘛
信嗰個係 on9
好似你咁
其實好勇,真係會死
其實點解俄軍仲未從白俄南下進攻利沃夫方向切斷歐洲援烏路線?長期下去等於用俄國一國物力同成個北約鬥消耗
係怕佢個班子反正都nothing to lose 射核
有歐美援助
烏克蘭贏面大唔大
滅國之後,邊個養? 差唔多世界一半人口喎。
其實普京心態同曹操南下伐吳一樣, 自己知自己唔等得, 寧願博打贏建立帝國, 唔會想打輸咩後果, 橫掂個後果唔影響自己生命
大會投票都唔會夠票,要三分二,俄支加班𡃁都三分一票以上,
唔知俄佬留咗幾多手啦
一開波做炮灰班新兵,唔好話回程,係到達目的地嘅油都唔夠
唔知搞緊咩
鳩估係波蘭邊境集結反普丁狗志願軍包括外賣自提武器東進
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞