【第3日】抗俄衛國24:WINTER ON FIRE / 普京一夫殘眾生 基輔五虎守危城

1001 回覆
68 Like 2 Dislike
https://youtu.be/m9iVm6JW3s8
台灣國軍有介紹片段
打仗咩手段都用得出,你估依家捉棋
Kyiv捱唔捱得過今晚
有冇咁惡呀 最多學香港咁 塞cream入屎眼者
【俄國防部:俄方繳獲大量西方提供給烏克蘭的武器】,俄羅斯國防部官網25日晚間再次發佈通報說,俄方在特別軍事行動中,繳獲西方國家過去幾個月向烏克蘭運送的大量武器,包括美國的「標槍」反坦克導彈系統和英國提供的下一代輕型反坦克武器(NLAW)。
D消防架餐 諗下都硬晒
痴線
人哋專業軍人 加訓練左幾耐先咁smooth

實戰隨時未落車俾人炸死
1.左膠多
2.支國人鐘意呢條友
趙錦榮果班反中親港 議員 好多都落選
我估係cosplay狗啫 咪到特工嘅
用埋啦
Oh shit
係囉
KGB 唔係好勁架咩
我覺得唔出奇 戰爭有呢啲事好正常
大家都死左人
互相繳獲

烏都攞到俄武器

不過俄羅斯經過今次 應該都攞到標槍樣本
佢死左 會有後繼者設立臨時政府對抗俄佬
契弟,係時候匯錢啦
佢派兵去波蘭邊界
同入烏克蘭係完全兩回事
Boxing legends the Klitschko brothers vow to fight for Ukraine

Former heavyweight champion Wladimir Klitschko enlisted in Ukraine's reserve army earlier this month

已經無人信俄狗 由其係俄狗官方發方既消息
呢d情況一定有
打pubg都會執裝啦 冇辦法
仲有前總統
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞