【第3日】抗俄衛國24:WINTER ON FIRE / 普京一夫殘眾生 基輔五虎守危城

1001 回覆
68 Like 2 Dislike
好似一直都係普丁同外長
Munich 都係以色列出動特工去處理,而且唔係國家名義
真係估唔到 打仗都唔驚 成家都唔走
咁就冇左兩架Il-76

俄佬執柒左佢啦,空降部隊收得皮架啦
有兩日時間基輔撤退,剩返戰鬥部隊玩巷戰

現代戰爭最難打就係城市戰,全個城市都係要塞
我知道佢算盤, 相信美國都知道: 以戰死殉國.

Zelensky好似係演員出身, 依家佢用番電影方式, 用自己條命, 現實演一部最悲壯的Hollywood式英雄片.

BTW, 我相信Zelensky同佢內閣都已經安排好佐Lviv果邊人事, 如果佢戰哋死佐, Lviv會馬上成立新政府接管政權, 繼續抗戰落去.
演員專剋俄羅斯
以色列小型軍用無人機世界前3 支那果d都係抄佢
送幾百架去戰場 好撚勁架
好心無制空就咪送啲部隊送死啦
俄羅斯戰機夠神裝

烏克蘭有擊墮王基輔之鬼
原來印度同俄佬friend

《路透》報導,聯合國安理會25日在紐約開會,討論以最強烈言詞譴責俄羅斯入侵烏克蘭,並求俄羅斯立即停止對烏克蘭使用武力,無條件撤出國際認可的烏克蘭領土,並撤銷俄羅斯對烏克蘭東部2個分離共和國獨立的承認。

表決結果,俄羅斯1票反對,中國、印度和阿拉伯聯合大公國等3國棄權,其餘11個國家全部贊成。身為常務理事國的俄羅斯擁有否決權,因此這項決議注定失敗。
我都係
辛潘同佢拍緊紀錄片添
四圍都帶好多人拎住刺針 標槍
咩常任理事國真係玩曬
印狗都是賤

India explores setting up rupee trade accounts with Russia to soften sanctions blow - sources
我都有諗澤仔可以成功激勵到人民
係咪都關佢係演員出身事
February 24, 20228:28 AM GMT+8
Last Updated 2 days ago
Europe
EU imposes sanctions on Russian ministers of defense, economy
Reuters
印度不嬲用好多俄羅斯武器
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞