【第3日】抗俄衛國24:WINTER ON FIRE / 普京一夫殘眾生 基輔五虎守危城

1001 回覆
68 Like 2 Dislike
唔好信俄文同華文新聞, 九成九假, 台灣都一樣
俄文唔洗講啦, 華文班撚樣為左賺click view未fack check都照出, 一堆垃圾
炒左之後做左總統
佢地早前先爆完示威
宜家仲派兵出去?
睇得戲多仲以為個個間諜都黑寡婦咁樣
烏克蘭比俄羅斯種類滅絕過同不停殖民
目前每6個烏克蘭國民人就有1個係俄羅斯人
每3個烏克蘭人就有1個係以俄羅斯語言作為母語
如果西方開波唔會派地面部隊啦 炸到佢無威脅就夠 主力海軍放係東亞同你玩
唔同中國玩陸軍你幾百萬兵有咩用
另外中國吹到自己幾勁但呢二三十年未打過一場大仗
中國有句諺語 雖然唔太鍾意但幾岩 是牛是馬 拉出來先知
唔覺中國會幫
以中國而家經濟同實際地理被圍堵
武肺下經濟未恢復嘅格局
唔好話事後
一幫9成經濟上被制裁同印度佬都會借啲意攪9邊境
所以一定會係兩邊都唔幫
廢話式咁話大家克制
畢竟俄佬响中國都攞唔少著數
重創俄佬其實更符合中國利益
烏東輸晒民心
全部親俄篤灰撚 真係要醫返都嘥藥費
而家最好係打到俄仔驚
談判盡割小小烏東俾俄仔
做一個緩衝 俾啲烏克蘭俄撚去晒個區
好好地再養好烏西 養一班精銳再入北約
咁就最好結果
呢個總統有guts
唔做喪家之犬
同生共死 真愛國者也
地球職軍無可能贏唔到
至少應該借機收白俄皮
你打烏克蘭
我就收你契弟皮
知唔知邊個列根呀

你最愛嘅習大大咪又係戲子一個 有咩問題 你唔妥佢咩依家?
互相繳獲武器係唔奇

俄軍死左 沒人攞住 烏軍攞住來用
烏軍死左 沒人攞住 俄軍攞住來用
開戰前好似走咗
佢哋早一個星期已經叫撤嬌
呢個唔係海軍概念黎咩
希望烏克蘭人民一切平安
撚有錢係咁炸咩,想用最少兵力做到閃電戰效果
但而家比烏克蘭拖撚住,佢只可繼續增兵燒錢打落去,而家縮普京就玩撚完
總統母語都係俄羅斯語
搬左去Lyiv?
我好似聽過咁
仲有烏克蘭政府同國家運作既野全部搬晒去西邊
澤仔留係Kyiv真係精神領袖。
係布丁
烏軍=21世紀網絡時代最佳既代表,就算全個政府陣亡一樣會打落去
個示威都係普京平定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞