【第3日】抗俄衛國24:WINTER ON FIRE / 普京一夫殘眾生 基輔五虎守危城

1001 回覆
68 Like 2 Dislike
如果贏咗但係打爛烏克蘭重建 俄羅斯真係唔洗諗復興 仲要比全世界製裁
俄羅支D電子系統信一半好喇
咩事唔拎d好西出黎大殺四方
睇到喊,報導個條片就係自己被人炸左嘅屋企
佢係繳獲既就唔洗咁耐都攻唔入啦
咁似玩具相
近年NATO幾鐘意嘅
幾個鐘頭前 唔記得邊個POST 有人話個婆婆比俄羅支射死左
好撚好笑?傻閪
印度只係想做美俄中立
因為佢哋目標係反支
啱啱起身 想知伊加咩情況
澤仔係讀LAW出身架
DW Maiden Sqaure livestream 啲炮火聲越嚟越近
唔洗錢咩

推啲𡃁仔出黎送死成本低嘛

大陸遲早都係咁樣推啲小粉紅攻台
真心
西方國家絕對應該籍住呢個機會打俄羅斯
普京收咗皮
世界少幾多紛爭
似乎俄羅斯愈來愈多國內反戰人士呢班人真係唔怕一心
我諗俄羅支如果仲有精兵既話就唔洗CALL車臣出手啦
佢哋冇了解到美軍借呢場戰爭, 借烏軍測試緊"分散式殺傷鏈"喺實戰入面功效.

呢個係新概念來的, 同以前大集團軍力會戰的概念完全係兩回事. 以前打仗的觀念係: 分散兵力=俾人以優勢兵力各個擊破, 但係愈來愈先進的熱兵器改變佐呢個concept. 依家要最緊要的係"我用幾耐投射幾多火力去達到想要效果", 呢個概念下, 大集團軍係冇意思的, 人多反而因為隊友問題導致有D火力無法使用.
其實普丁戰略目標係咩先 其實睇唔明 看似有但其實冇

如果係總統 佢走到烏西 俄仔係咪要打到烏西先 條縱深唔係講笑 烏克蘭都算大

如果係基輔 總統走左 要基輔黎做咩

如果係實質佔領 你啲補給同人夠唔夠先 到人地係攻者一點 守者千里

如果係打到投降 如果要投 呢兩日唔投就真係冇理由投 士氣唔差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞