【第3日】抗俄衛國24:WINTER ON FIRE / 普京一夫殘眾生 基輔五虎守危城

1001 回覆
68 Like 2 Dislike
仲有一個鐘就天光 又準備開戰
印度食美俄兩家茶禮
目標一直係反支
Do you hear the people sing
https://twitter.com/nexta_tv/status/1497401780862394370?t=rriQvimIINVLgeC4kwceNg&s=19

⚡️⚡️⚡️Zelensky rejected U.S. offer to evacuate him from Kyiv - Washington Post

President stays in the capital
呢d擺po頭啦
d fake news好煩
俄佬最驚係金融制裁全世界唔做佢生意
契弟幫佢做白手套轉口貿易
應該唔使點輸血 重可以壓價有錢賺
即係英國嗰種議會…..佢黨內聲望ok? 唔諗住換黨魁?
搞完你撤兵人地都係會推翻佢
Twitter救國

玩得靚PR俾西方國家民眾唔肯派兵都俾壓力政府加大制裁同軍事援助

國際線好有用
可能爛頭卒嚟
啲片好多個樣都係中東樣咁
做supply連返國內
啲工業製品同食物各樣
同埋運輸
可能都係最後都係靠平民供應商
可能平民本身唔想打仗放慢手腳
接近48個鐘 堅持到就會有奇蹟
廣東話有鄉音咁上下
Yes 晚上多數係挨打
係實際運作已經搬哂去Lyiv, 依家運防空系統應該係裝喺Lyiv.

澤哥就選擇佐留喺基輔作為標誌, 以身殉國.
好似上市籌旗,個個吹到十億八億,實際可能得十分一,再叫D靚出埋兵,自己用最少人打
D航母仲未出動
如果俄狗發癲打波蘭 支那就一定畀契哥叫幫拖
但係支那嗰刻就真係水洗都唔清啦
咁大個軍隊,唔會無plan b掛?真係咁買重自己閃電戰成功?
其實有plan b,呢批打頭陣無backup 對俄國黎講好濕碎,要支援班雜牌軍不如慳返等後面正規部隊車輪戰咁上
其實即係又係人海戰術
依幾日打唔入唔好過份高興
但支那派咩兵去幫?
陸軍純送頭,空軍去自殺
更加唔好提支那人個樣一眼認得出,同做靶無分別
就算係後勤物資同錢都係遠水不能救近火
支那又唔係同烏克蘭接壤
太明顯咁幫搞到歐美有藉口制裁點算
我係支那人就按兵不動睇下幾時抽水
少咗俄羅斯
另外兩個不成氣候啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞