【第3日】抗俄衛國24:WINTER ON FIRE / 普京一夫殘眾生 基輔五虎守危城

1001 回覆
68 Like 2 Dislike
點解琴日50萬,今日25萬?
https://lih.kg/2580817

五毛 死撚遠D
九十萬兵 應該只係用緊一兩成到
所以用轟炸機咪平好多
Grateful to all members of the UN Security Council 🇦🇱 🇧🇷 🇫🇷 🇬🇦 🇬🇭 🇮🇪 🇰🇪 🇲🇽 🇳🇴 🇬🇧 🇺🇸 who voted to stop 🇷🇺 treacherous attack on 🇺🇦 & 🇺🇳 Charter. The vetoes of 🇷🇺 and 🇨🇳 are bloodstains on theirsplaque in the Security Council, the map of Europe & 🌎. Anti-war coalition must act immediately!
呀婆都咁鬼勇武
普京以為政變級軍力入城,烏克蘭就投降嘛

點知成個網都係佢啲𡃁仔既死屍相
Rubio收到風唔講得,好想知普京發生咩事
但個問題係首先烏軍要有先進大殺傷力武器
姐係歐美要俾軍火佢
到最後一刻咪用核武威脅保住自己政權,唔會趕狗入窮巷

天佑烏克蘭
唔信
應該冇公開既少數特種部隊掛
教官團
同俄撚講冇派兵,有小部隊響入面教人或幫手都唔奇

或者佢要走,美軍即刻搵運輸機都快既
再講
本身每個大使館都有一隊海軍陸戰隊
佢係要偽烏政權
迫走左總統/總統流亡俄仔咪可以係基輔玩新政府
點解有人會叫普丁
十里山路不換肩
印度不嬲唔係西方陣營
只係同中國唔啱先喺亞洲支持西方
無左部車點返俄羅斯
打到佢縮埋一二邊夠啦
我係台灣人 你吹咩
太遠,唔返了
想知依家有無邊個國家有機會出兵支援烏克蘭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞