【第3日】抗俄衛國24:WINTER ON FIRE / 普京一夫殘眾生 基輔五虎守危城

1001 回覆
68 Like 2 Dislike
基輔je, 烏冬始終
即係唔上唔落 烏克蘭本身都諗住死守唔係想出擊
我諗佢根本冇諗住玩佔領 而係想打完基輔 玩傀儡政府
講出黎都係等比人恥笑
有本事拍片出黎先啦
烏雞個邊大量圖同片
be water 戰術

大集團兵力要組成陣式推進,後勤要跟得好貼

而家守方用散點戰術divide and conquer,無特定戰爭目標,化整為零咁打,俾俄軍佔領國會都無用,因為咩地方只要有議員就係國會
我覺得無咁醒,係俄佬自己閃電戰玩唔掂斷供給
但現代戰爭我無諗過會係咁
普京做咩事成個最後時期嘅希特拉咁
但連登仔唔少仲喺中国香港。。。
咁似黑鷹72小時個劇情
俄軍好似無想像中咁快ko烏克蘭,甚至常有敗退,有可能係因為俄軍派入去既係義務兵強行轉正派上場,俄國國內已有士兵父母搵bgo求助自己個仔唔見左
有機會烏克蘭唔係俄軍既最終目標,或者派爛頭卒送死
有唔少俄羅斯人比人屌到反艇
屌柒佢做咩打人 屌曬人冚家
比著係人都火都黎啦 我想和平 你屌柒我打仗做乜
香港有例子俄仔 一樣比人屌
唔知市中心部署點
仲有好多平民係地鐵站
如果屠城嘅話佢地實走唔甩
個黨繼續贏佢可以繼續做,但啱啱上年選完,仲有三年幾先至夠期大選,但佢其實係少數政府黎,議席唔過半,一有咩議案唔過就會即刻又選過。
輸到仆直都仲話繳撚左武器
無圖不如話攻撚埋去巴黎?
叫北約投降?
咬最多嘅土地作為籌碼談判
黑客戰都係睇黎笑下算
真係全民打巷戰嘅話俄狗可以收皮
咁撚大個城市睇吓會畀人伏幾多次
所以無可能mobilize國內90萬俄軍
會唔會兵變同革命
變相要打內戰
佢地就算數
可能背後做左好多,但真心見唔倒作用
運登仔一樣
無圖=無圖
有圖=伏圖 / 離題圖
多圖=一張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞