【第3日】抗俄衛國24:WINTER ON FIRE / 普京一夫殘眾生 基輔五虎守危城

1001 回覆
68 Like 2 Dislike
情報支援 抵抗網絡攻擊 我諗都一定有嘅
諗住:俄軍=美軍 烏軍=搭利班禁佢地預打番廿年先啦
黑警會幾個一齊壓阿婆落地下
同屈佢掙扎襲警
人人有刺針
毛澤東可能會
而家嗰個 算擺啦
毛澤東敢同蘇聯反面 敢同美國和解
睇番live都好多槍聲/爆炸聲
攻入唔難,佔領就難
https://twitter.com/nexta_tv/status/1497408667032952834
地面打到去Polytechnic Institute 睇GOOGLE MAP離市中心大教堂仲有9公里
點解個個都覺得會打台灣
台海附近長期起碼有3個航母(或者所謂準航母戰鬥羣)
台灣仲要軍備上勁過烏克蘭咁多
有 烏克蘭一半意志 中國都仆街
點打
有沒人有俄佬架俾人圍被人圍,跟住比人打死個條片
叫俄狗幫手囉
契弟 又係時候要匯錢啦
D飛彈同戰車都整唔切啦大佬
condom
中國有撚能力打台灣。根本呢次戰爭唔會影響到亞太,除非普京發癲到埋北約
唔多
佢地既盤算係北面白俄直落攻基輔,咁烏東Kharkiv既主力軍想向西退救基輔時,俄軍就由東北落黎包抄主軍,但似乎包抄唔到,克里米亞北上既軍隊亦都比expect 既慢。
*喺裝甲車隔離俾人打死
可否幫手送佢地上機,飛到俄佔領上空後整支手托導彈送班垃圾見老毛,順便傢禍埋俾俄佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞