【第3日】抗俄衛國24:WINTER ON FIRE / 普京一夫殘眾生 基輔五虎守危城

1001 回覆
68 Like 2 Dislike
你估佢真係唔駛守住自己後門同首都咩
香港19年示威,遊行
只係一個區 都好混亂 邊度有狗 邊度推緊

暫時幾個版本地圖
https://lihkg.com/thread/2902951/page/4
大家常用既map

好似呢個
普遍都係克里米亞俄軍推進比較明顯
無相+俄國防部 好難信wo
有契弟兵點解唔用
正如一開口,香港人都會分到廣州人同香港人一樣
留名學野
建立偽烏政府

白俄化

但依家個算盤壞壞地
但佢要實質佔領就無可避免出人 打完就走有咩意思
國土咁大 調唔到好多兵去,除非真係all in
on9不分職業 你唔係演員都腦殘
2月25日2022年10月30日下午7:27]
迫切需要傳遞資訊在一眨眼的防禦!!
聯繫不上員警。他們被關在邊境上
塔拉列夫卡村
50輛俄羅斯坦克用日光浴床換居民的食物
這是一條小路
他們的食物用完了
來自公民的緊急消息

三大爛仔 北韓中國俄羅斯
有冇落毒
可調動兵係咪100%先佢全力咪核彈囉
好多炮火聲
翻譯唔準,無視pls
出咩高科技武器都係要出地面部隊,強如美軍都係要落場打先可以令人地投降
其實反方向打黎,仲要對自己射擊
根本可以射鳩佢啦
diesel fuel 呀

姐係棄車換食物
加拿大人解釋:當年上台係因為大家都受夠做左16年既保守黨Harper,之後𣇈日子在野保守黨一直無咩出色既領導人才出黎,加上保守黨既中間路線同再右既啲保守油砂幫分裂,先至趕唔到咁撚多醜聞既Trudeau 落台。但其實對上兩次大選都係贏票數輸議席,等保守黨出到個質素好啲既黨領整合到全個黨(例子,對上一個保守黨領O’toole campaign緊時講減排氣候政策,同黨既黨友竟然出黎話無贊成過),Trudeau係好撚危。
俄妹女精兵
前題係你要有拎得出街既代理人先
同起碼要實質佔領/烏軍投降
佢咁講即係基輔未來幾個鐘會淪陷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞