【第3日】抗俄衛國24:WINTER ON FIRE / 普京一夫殘眾生 基輔五虎守危城

1001 回覆
68 Like 2 Dislike
或者其實都唔一定要歐美派兵
而家俄軍如果想打消耗戰
空投物資入去得唔得
twitch移除緊好多直播
吹大敵人既軍事實力去r funding
其實烏雞係犧牲左自己幫歐洲頂住左俄狗入侵
做buffer出人命出國土出錢
其實每個國家出少少成本幫手,根本好快趕番俄狗走
定係佢地覺得滅左烏雞都冇問題?
北約班人真係坐以待斃就岩
有冇link
台灣區域安全通報
在烏俄戰爭威脅下,26日上午一架美軍EP-3E電偵機,和中國運-8反潛機,在台灣西南海域進行「纏鬥」
Source: @yanzu27

https://www.facebook.com/photo/?fbid=504702894352240&set=pcb.504703161018880
而家05:37,過多大半個鐘就天光
係...岩岩睇睇下話個channel不存在
以往一定唔敢, 但今次阿joe個反應真係露晒底牌, 試下水溫搞下金門真係唔奇, 我當然唔想啦
高登島
同島一命 死裡求生
航母意義在於係冇自己陸地機場時可升降戰機取得制空權 你試吓係google map畫條白俄/俄機場到基輔同黑海到基輔既線出黎 會唔會有人禁on9由黑海起飛到基輔呀
另外由於航母跑道長度有限 可升降機款同重量有限 有得優先都揀陸地機場啦
火魔
fake news, 2014嘅
台灣真係最驚佢無戰意
一係親共一係覺得奉旨有美日罩住自己
俾佢好似烏克蘭咁以為會幫佢嘅人全部停係到觀望個時真係唔知佢係會點應對
https://www.facebook.com/1573477403/posts/10223798055210682/?d=n
笑撚死
普京叫烏軍奪權
金門唔使打啦,成個中國咁
槍炮聲好近
而家怕既係俄狗圍死咁多個大城市玩圍而不攻製造人道危機,咁樣澤總就會有壓力

以色列條補給線好似仲複雜
如果保護到波蘭邊境做補給 應該有排打
so far依家D歐洲國家送物資 俄羅斯都未開人波
係海上面既移動機場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞