極度後悔!千祈千祈千祈唔好打針!

845 回覆
2216 Like 308 Dislike
有識肥婆打完心臟病死咗50歲左右
無心臟病歷 係肥
肥欣怡少少
笑死 如果係你賴嘢嘅話 睇吓你仲會唔會咁講
應該唔少人覺得打左兩針冇野,唔差在打埋第三針
你意思係寫哂出黎就變左我打完有事係我問題?
有個department 專處理武肺 佢地先有權開決定開唔開醫生紙免打針
我就係由細到大血壓都偏高,驗身白血球又比一般人低...
自己打完
跟住叫人唔好打
屌你老母手足接力
我都係睇專科多過人地食飯果啲人黎
政府專科已經話俾我聽佢地唔會開
要我自己喺外面搵醫生寫
加上我屋企人打第一針復必泰已經出現過敏
太多太多複雜因素
唔會攞自己健康冒險
同一天空下嘅大家頂住
你老豆都有幾個
都未死, 驚咩
咁易改到dna 就好
師兄期望復必泰對應omicron想有啲咩效能
聽得最多係個腎 出事 ,同中風。
4hing - 疫苗會混入含鋁質的免疫佐劑以刺激我們的免疫系統
今日打左針, 隻手好痛, 心口un住un住
Epigenetics is the study of how your behaviors and environment can cause changes that affect the way your genes work. Unlike genetic changes, epigenetic changes are reversible and do not change your DNA sequence, but they can change how your body reads a DNA sequence
如果我預先食定類固醇黎減低身體免疫反應先打針有冇用?
你連社署都入唔到點申請綜援?
//因為spike protein既數量越多,就越易引起血管栓塞,而呢啲protein,無記錯好似係從你自己既血管壁生出黎//
唔完全同意
因為段mRNA整出嚟應該係anchor係細胞表面而唔係free floating 雖然都有機會
但最大機會唔係因為太多塞住
而係武肺嘅spike protein有intereact 其他其他細胞嘅表面受體雖然可能大部份uptake嘅都係residential APC唔會走遍全身但都有個風險係到
https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fcvm.2021.687783/full
至於subunit/full length protein 有冇唔同嘅影響就唔清楚
一次心肌炎增加翻條友之後再有心肌炎嘅risk都合理
但epigenetic level嘅改變其實都難
先唔講呢類嘅心肌炎係infecteous定autoimmune
本身心肌炎係咪heritable都係仲討論緊
但好難去prove
打完四肢成日痛、心口痛、肌肉痛,便秘
假設有女人夜晚出街比人強姦:
無事無幹點解要出街
點解要承擔啲不必要既風險
你意思同咁差唔多
未必所有副作用都係急性

有啲係14日內出現
特別係敏感類果啲

另外,有可能加速本身已有心腦血管疾病
有病史請小心留意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞