極度後悔!千祈千祈千祈唔好打針!

845 回覆
2216 Like 308 Dislike
cctoy係咁
講科興當然無問題
你試下出個post話
我認為侵侵係onL9
你睇下會唔會比人屌到飛起
攞宗援都唔打針,最多唔返工唔出街,日日買野返屋企睇Netflix
今時今日仲信枝針有保護作用??
不如信真係有聖誕老人好過啦
我認為侵侵是ONL9
文科仔定弱智 有冇基本科學常識
?
就係爭議性更低
反送支都唔肯三罷
咁而家更加冇可能反抗
希望港共識諗
送走我地啲零針撚,係一樣可以拉高接種率
最多離境時俾佢沒收埋香港身份證,以後唔計做香港居民
其實有冇話有胃潰瘍病史打唔打得針?
而家出境洗唔洗打針?
點證明係真話?
一個comment 你覺得自己好有代表性?
打咗針防重症係真嘅,但係呢個好似係咪話有水份
2針先計fully vaccinated,同埋hospitalization 係with covid都計埋入去?
邊有咁容易俾你豁免,醫生寫紙要負責任,大把人中風癌症好返都無得豁免,話到明打之前要簽生死狀,自己負責返,死左無仇報
未既
同埋宜家去英國同瑞典可以零針入境
啱阿,如果依個post 話跳完樓乜事都無,緊係pr post
信政府 信媒體 信藥廠

信撚到十足十

藥廠為你好,最緊要身體健康
水份係邊?
唔係2針先計fully vaccinated咁唔通1針就計?一直都係話係打2針
with covid梗係計埋但係pre omicron 同 during omicron個trend咁明顯你都可以講有水份咁無計啦
又係你依啲弱智仔,秒block
你咩都唔好信
繼續信地球係平既,疫苗一定會死人
英國唔洗隔離添
why biontech 叫取其輕?
唔好傻啦
侵:我係任期成功催針,恭喜大家人人有針打
cctoy:屌你老母邊撚個叫人打毒針
侵:係我
cctoy:當我冇講過
真定假呀, 有冇圖? 你呢個真係唔係幾信
藥廠狗你好

祝你全家齊齊整整,日打夜打,延年益壽
所以就係有個疑問,咁打咗1針係咪計埋落去unvaccinated度,如果係嘅話,當社會上多咗人打針而又未打齊2針,咁"unvaccinated"個入院數會大咗
另外omicron傳播勁咗,預期都會實數多人要入院,但就係有分 因武肺而入院 定係 入院時驗到有中武肺,本身omicron係好廣泛傳播,又係另一個疑問如果我有中omicron,但其實我係跌斷腳而去醫院,咁係咪又計埋covid hospitalization,如果呢樣都係嘅話,個數都係會大咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞