極度後悔!千祈千祈千祈唔好打針!

845 回覆
2216 Like 308 Dislike
照你邏輯,唔通我身邊人打哂無副作用
我又可以話唔好信數據個0.0x%嚴重不良反應?
你唔信我都信下我牙爺呀
本身無濕疹,係皮膚偏乾會有輕微既甩皮但唔會痕,沖完涼搽下潤膚露就冇事。

但最近冬天對手係又乾又痕、手指罅位會裂開,本身有搽hand cream習慣都咁。變咗富貴手+手臂位濕疹。經常會浮起一粒粒好似蚊爛咁既嘢,痕撚到仆街!
依家連鏡都唔敢照
屋企人朋友個家姐做護士,佢朋友都話咪打bnt. 枝針未準備好,有好多問題。

上網揾資料,之前有人想採訪過輝端d 高層,見到鏡頭個個急急腳走,乜都唔答,作賊心虛個樣。仲有西方藥廠内部職員爆料。另有岩岩美國有班畀主流封殺o既醫生出黎講野。睇完就會知mrna 好多問題

唔是話科興好,科興個問題係資料唔公開,但已知資料下,我揀打科興lol
伏必泰
為了打科興我獨愛張建宗
能為了打科興你共我極衝動
為了打科興,要預約打科興

我二十頭咋
分清楚邏輯謬誤同人地質疑數據嘅可信性
數據可以篩選過可以有bias
你連邊啲計/唔計異常
唔計落異常個啲點解唔計嘅justification都唔知
點解覺得人地嘅質疑有問題
你邏輯反駁下有用過派膠
希望你一星期後再上黎報平安。
點解要同埋蠢過地平說既人講邏輯?
你會教幼兒園微積分咩?
依家好多廢老揀科興,不過佢地本身都就玩完,無乜所謂
bnt都有副作用 都係一樣 打咗bnt第一針 我打死都唔會再打bnt
本身有咩事諗住打科興 你講到咁⋯⋯ 真係兩枝毒針⋯⋯
講異常報告同數據無意思,有幾多人真係打完唔舒服就報返佢聽,講緊發燒都計,咪又係自己死頂,根據身邊經驗好明顯睇到科興出事機會細好多,講緊連針口都唔痛
一係留番2條毛喇
你覺得我學歷低/標籤下可以justify到自己等你開心啲嘅
咪你喜囉
普通人邊有料係揾確鑿證據證明副作用同針o既關係,大家都係信專家同權威。 實情有好多專家同權威都出黎話疫苗有問題,西方資訊透明,所以mrna 最多負面野,不過畀主流打壓全部都係fake news je.
笑死 一個岩岩係上面先以偏概全扭曲人論點派膠回覆其他人
下一個post就叫人唔好派膠 話人有邏輯謬誤
咪鬼理佢啦
落咗入...[常見 1-10%] 副作用群
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞