極度後悔!千祈千祈千祈唔好打針!

845 回覆
2216 Like 308 Dislike
我都係喎 針口個位硬係有啲野脹住左咁,但係摸落去又無

之後個心口又好似悶住悶住咁,長期有舊野壓住左咁嘅feel,係咪就係心肌炎嘅病徵,夜晚瞓覺好唔舒服,成日都要趴喺床一陣先先瞓得著
基本一定?
source: my ass
aids係後天免疫缺乏症候群
hiv先係引致aids隻毒喎
依家就係討論緊打太多mrna疫苗
會破壞自身免疫系統
打得越多自身免疫越低就同aids一樣
aids係個病名唔係 virus
連登榮譽免疫學教授講既
打左科興出事都唔會有媒體公佈
政府更加唔會同你講
心口feel到壓着唔舒服,都儘量唔好趴睡啦
腎小球細胞死咗生唔返,過濾系統重要元素
我會鬆一鬆心口個位,等佢好似無乜事先正常瞓覺,係咪應該早啲去睇急症
……咁又唔關事 又唔係你啲基因變異
你個名都改得幾啱你!
屌咁真係fg 50k 呀嘛
但mrna 技術呢?
身邊有朋友打BNT亦有人打科興

打科興都係因為貪支野廢
而打完個個都話打左同無打無分別,無任何副作用。

相反,打左 BNT既講既副作用就多啦
心跳快,頭痛,針口痛,心口痛,失眠,肚瀉,發燒等等。

當然亦有朋友打完BNT乜事都無,係話攰D。

而我自己就未打,但已經book左打BNT,
其實都淆緊底轉唔轉打科興....
呢個世界無人理窮撚

基本一定可能誇大咗
網傳中国學者談話錄音流出 揭露中共防疫背後勾結權貴利益
https://lih.kg/2881277
你話兩枝對omicron都無用都錯啦
2枝BNT對omicron明明仲有一定保護性
紐約omicron重症數字無打針多過打左2針既10幾倍
以色列全部要用到ECMO既最嚴重症狀確診者都係一針都無打
點解係咁叫人影相show野出嚟? 勸你唔好打針都當pr?
我打完都係心口唔舒服,間中會透唔到氣,已經成半年,無好轉過
我打第二針Bnt冇乜反應 肌肉痛又冇乜
燒又冇發
識人真係咁諗
打過啦
罷明係假針
你老母生到你個腦智障? 反對mandate係叫人唔好打咁解咩?
我打完除左副作用外無事
利申定先 每日平均有1小時中等強度運動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞