極度後悔!千祈千祈千祈唔好打針!

845 回覆
2216 Like 308 Dislike
係咁架喇
個個都hearsay 同事個姨媽個姑姐個仔打完唔舒服 on撚9
具體位置就係胸口範圍
有人話呢啲現像叫血栓
pt小學生補習定i大文科
Real. 科興真係冇點聽人講有唔舒服,bnt 發燒,手痛基本。
牙爺
打左2針

由濃密->薄->中間有 d 位禿左-> 摩西分紅海

唔想做人

植髮要~十萬

Dllm 當初打針係方便出街返工

依家完全唔想出街見人

未甩頭髮既人永遠唔知甩頭髮係幾痛苦

以前會笑人光頭

依家見人笑人光頭會屌鳩返佢

真係有學歷既人就算唔夠人講都唔會拎學歷黎講條友假膠黎,慳番淡氣如果真心膠咁就由得佢繼續自high
數據上嘅0.幾%,如果係身邊嘅人/自己有就係100%
所以數字真係無意思
近幾個月有3個同事,2個親戚,佢哋係唔同age range女士
分別係打完半年內有唔同程度中風同腦出血,60歲左右嘅過咗身,40歲嘅仲昏迷緊

勸得一個得一個,頂多陣,真係唔好搏
科興定bnt?
珍牙
全家同一日打科興 so far無事 無攰無發燒第二日返工
則係打科興定bnt
中招咪瞓幾個星期隔離營

打左 2 針脫髮脫想死
伏必泰
第一我冇話驚心肌炎唔正常 我自己都會淆
第二佢弱智個點係「科興冇副作用」
明明搵少少資料都知科興副作用仲多撚過BNT
真係有
心肌炎會遺傳
咁喉嚨發炎會唔會?
依d都係觀點與角度既問題姐
我地何嘗又唔係覺得你地叫人唔好打針係畜牲呢
有報應既 林鄭就唔會仲係到啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞