Audi 巴打揮手區 6

1001 回覆
4 Like 7 Dislike
但計晒內外真係A5最型
A6 lm
A 仔聽聞會停產
今年前好似都聽過benz廠話會停兩隻型號
a1 都會停呀
以後audi 最cheap 就係a3 了
A new report from the German newspaper Handelsblatt suggests that Mercedes will discontinue the A-Class and the B-Class from its lineup after production of the current generation ends in 2025. The news comes weeks after Mercedes announced it will reduce its entry-level range from seven bodyst
B class要啦
好似街上好少見到
Esc +abs+start/stop 似係abs sensor,插一插電腦應該知
如果8成高速2成市區就做到17km/ L
巴打們 想問問如何買架二手B9 A4無virtual cockpit 無氣氛燈想後加可以去邊搞

想問下我架車咁高油耗 有冇方法搞一搞?
2013 Q3 2.0
拆凳拆板,換carbon件
點解當初唔買架符合要求嘅
主要架車好新下 萬頭公里 又平所以就決定買左先 睇睇有無得後加囉
岩岩grad冇耐就買A4仲要係老師
D女比你食晒啦
仆街黎架
起尻人底

A4踏腳石嚟嘅啫
第時轉馬莎/麥仔
我以為你係佢
我唔貪心架十五萬樓下買到架17年打後既A4 or A5就心滿意足
Btw你架車搞掂未
叫做搞掂
水箱水泵比左兩間車房睇,佢地意見都係叫我唔使換住,但始終都4年車就快5年又行左30000km
叫我耐唔耐留意下水箱水有無突然之間少左。因為都見到喉有白化。如果有就要換水泵水喉

另外車入水原因仲未搵到,車房叫我留意聽下有無波浪聲,因為始終如果係入水而我架車入水位置唔係車籠見到,比較難d發現。

So far叫搞掂既

過幾日落雨揸出去試吓
真係每次一著兩個字車之後又熄晒
換brake皮係咪換呔既時候講埋就得?
定brake皮要去車房換?
上一部車係8J 2.0,副偈好襟操,完全唔駛擔心呢樣
要留意嘅都係玻璃機同頭尾燈啲濕碎嘢
鬼知你行咩路
你全市區過30L/100km都得添
幾時香港先有Q4?

有冇人知本書代表咩?
有冇水撥推介?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞