Audi 巴打揮手區 6

1001 回覆
4 Like 7 Dislike
你架用幾L油?跟漏水一千我唔comment因為”你咁撚叻就自己諗唔好搵車房”,其他基本野收三千二都幾貴,因為料錢真係好平,d野都唔難換
我見佢寫個換油既數量係5.2
水箱水係4
巴打最後點解無買18.8灰色?最近都睇緊A5 諗住約呢部試
架車唔記得左定右邊乘客位門有撞過,架車5萬km加車主已經係1手,同埋無sline
佢自己講撞過定肉眼已經睇到
肉眼見到
今次依缸shell ,全行高速 都係600左右。

下次轉返esso 試下
香港行貨唔係全部都有S-line
我諗b9.5先係
B9 sline係 option
有冇巴打揸緊mild hybrid q3?
想知油耗幾多
睇左2架2013 A5, 一架比未落訂準備驗車比人買左, 另一架驗車發現B柱有整過 唯有加多少少budget, 搵到架2015 A5

想問2015 A5波箱等等既小問題會唔會比2013年既好啲? 定都係B8.5款所以除左新2年之外都冇乜分別?
都係果句,窮撚不要買車
好呀, 巴打留個TG
我8成市區2成高速,50%時間坐兩個人
大約13.4km/L
驗完車無大問題, 星期三準備拎車
因為我係第一架車+P牌, 冇相熟車房
巴打有冇整Audi唔錯既車房推介?
驗車師傅好似話偈油/波箱油要用返原廠先穩陣, 所以想搵返整開Audi既車房好似穩陣啲
我仲以為會再慳d
A5 d盤真係去得好快
但其實喺路面唔多見a5架wo
R洲車多數見320i, c200, e300, a200
有冇清渣開tt 2.0tfsi
想知8J副ea113多唔多問題…做過勁課好似話都係燒engine oil??
16年A3

咁多年都平安無事

之前冇揸兩個星期,落番停車場出車

一撻著曬 ESC, ABS, Start/stop malfunction, Hill assist malfunction, headlight range malfunction

後波雷達又唔著

之後行一陣又自己熄曬燈

揸得密個幾日又冇事

擺低幾日著車又loop 過

係咪粒電就快拉柴,我又冇長火野
其實人地user manual有講幾耐用幾多偈油既
好多時係正常消耗就俾人話係燒
Benz真係勁撚多
你又好似講得岩
A4 A6都叫見過幾架
Benz 有a仔拉個後生市場,近幾年多左好多
Bmw就唔洗講啦。一直都超多fans
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞