Audi 巴打揮手區 6

1001 回覆
4 Like 7 Dislike
乜都睇唔到的,不過轉錦龍之後就要搵佢哋d垃圾sales幫手整
自從大昌轉錦龍之後,之前d form全部都要填多次

rsq8 可以睇到剩下油箱可以行幾多km 但係極度不準確
香港嘅版本呢好似好多功能都冇咗
rs4 9
低調穩重
供架咋
我幫個frd 搞過,佢部車同你部rs7 用同一代MIB2, register 左落myaudi 之後其實無野做到
外國個d 可以係電話射個location pin 落MIB2, 透過個app 做music streaming, 以至開MIB2 入面個myaudi 同埋google satellite, 香港全部做唔到
咁多架最鍾意邊架
4架加埋都月供十皮
其實CarPlay都可以,但係我就唔鍾意用因為佢連埋我個電話嗰個Mon入邊嘅畫面一齊yuk

開埋即使用咗virtual cockpit
導航基本上都睇唔到嘢嘅勁密密麻麻

我希望盡快會有手機車匙不過依家好似得寶馬先有
RS6 audi 經典作
phev馬力高啲,0-100比35tsfi快1秒幾,但揸落加速感會唔會冇petrol咁正? 冇揸過電/phev

其實呢邊買40 quattro好抵
S line 35 = 30530
S line 40 quattro = 33850
但2.0同1.5比,每年應該要俾多萬幾蚊保費
落雨落雪咪知咩係quattro
都有諗呢個問題,我住個city地下9成時間濕
落冰著traction燈
2.0嗰個引擎會好過1.5嗰個好多的而且個波箱都唔同
如果我係係你天價都會照比,保險公司其實都好睇你連續買過幾多年保險,如果你真係鍾意嘅話,我覺得保費貴少少可以喺其他地方度搵返啲錢返嚟嘅
target 10萬內A3 1.4 sedan, search過16年都仲係budget內
Google過話audi濕式波箱/或者上面回覆都有講過B9打後相對上鑊氣無咁大, 但係請問二手車點睇呢d spec? Google過又搵唔到, 定係我唔識search
如果有錯屌細力d
唔好意思岩岩search完再睇到B9係A4既model黎
咁如果A3 應該買邊個位打後相對上鑊氣無咁大?
有無巴打買過Audi Pre-owned car?
有車買既咩?

黎黎去去都係果幾架
1.4 點都係乾式,14/15年打後波箱換咗零件相對襟用

有新買新,知道上手點樣揸法最重要
大昌個時買過,有半年保養,幫我換咗好多零件
有冇得試揸
今日喺街見到架深藍色a3新車
都真係幾靚仔
今日先見到
遲唔遲d啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞