Audi 巴打揮手區 6

1001 回覆
4 Like 7 Dislike
操左2年mazda3 2011 最近想轉歐洲車玩下 想問下16 a3去唔去得過?
我都係新A3 換左Rays
18x 8J ET45
5-112希望幫到你
大家有冇近深水埗既車呔鋪好介紹?
留名先
2019 +/-1年
唔好問點解
網上大多評論都係17年打後既所有audi終於無鑊氣無咩病痛,所以以要入手既自己諗
16 a3 已經係兩代前
買黎把撚咩
係買就2017款
2012 年facelift 2.0 A5 cabrio 7皮抵唔抵玩十萬咪 身邊幾個朋友抵二手A4/5 又唔見話多野整
B8買唔過,七皮更加係揾笨柒,B8.5冇咁多問題都係咁上下價錢
窮撚不要買車
Thanks
想問下 17年A5 抵唔抵玩?
呢度有冇人都係 用開 4.0 v8 tfsi
想改電腦 但唔知平日用或者油耗如何
代步一流 但入邊比較膠
17年係咪仲係最新款?
5年audi 應該唔算多野整?
算係最新一代 而家出嘅只係face lift

audi 預咗電子野會壞 德國車就係咁10萬個sensor

佢個Quattro 會令你好有信心
你唔計facelift既話係
b9依代無乜聽過有鑊氣
同埋一定要揀有vitual cockpit
功能差好遠
師兄你對 4.0 tfsi 有冇研究 有個問題想請教下你 想改電腦 加大turbo 有冇提議
本身我都對audi電子野冇咩信心
所以仲諗緊
15年MB C200 vs 17年A5
價位一樣
但外型我鍾意audi 多d
我 呢副係v8
我想上500 匹 但又怕日用唔實際
Benz一樣咁多嘢壞 audi起碼外型新啲
但其實audi通常壞嘅嘢都好易搞 佢啲件好多同vw 通 用
其實建議買大陸件 我加拿大呢邊啲鬼佬 有好多都係喺大陸訂oem 零件過嚟
一汽做平好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞