Audi 巴打揮手區 6

1001 回覆
4 Like 7 Dislike
新車A3而家揸咗一個月左右,禮拜頭擺低返去維修中心叫佢搞搞條B柱同左後門板雜音,順便搞埋水撥跳嘅問題,屌你個老味琴晚攞返今朝揸咗一個朝頭早,完全冇撚解決過啲問題屌你老母個臭嘴,仲要嚴重咗,連左後邊個窗制唔知係咪俾你拆過嚟check都鬆撚埋拍拍聲係個水撥叫做跳少咗,唔知你維修部有冇睇呢個post啦借問聲呢個乜撚嘢玩法,家陣好撚得閒過嚟擺低架車俾你?
你擺低咗幾耐😂 本身都諗住搞搞個水撥,而家睇定啲先
禾都早排試完車好彩冇中伏
3日
伏就冇乜嘅我覺得,係有啲小問題未處理到囉
今日有冇xk 字頭藍色新a3 係赤柱出沒
請問2011 s3 sportback 約12萬,屌唔屌得過?
Audi approved plus嗰啲抵唔抵玩?
見有21年嘅s3 sb行咗50km就已經放喺嗰度賣
Audi approved plus嗰啲抵唔抵玩?
見有21年嘅A3 sb行咗50km就已經放喺嗰度賣
多過95折咪諗吓囉
平咪買
一年車佢開200,000我會諗吓
高過就不了
水潑跳搞搞塊玻璃油膜就解決到.

我係司機位門有雜音 不過冇時間交低俾佢搞, 等1年換油果陣先拎返去
我新車都跳可以點搞
11年唔好了 買facelift 後會好點 差兩三萬但個批換過波箱墊片 壽命好多
而家先買2014 s3 8v sb是否不智?
各位新a3 巴打揸夠1萬公里未?
夠一年返廠交保護費未?

揸左9千左右,仲有三個月就番
暫時冇病冇痛,係換過一對尾軚
換咗個水撥,等落雨測試
水潑跳好細問題,9成搞搞油膜就得,新車應該十成係。我仲以為你地講既跳係真係隻水潑係無開啟狀態下有好細微自己跳左下咁,我個架就係。
樓上巴打的門有雜音我都試過,返廠拆返裝返好,有時有樹葉入左去或入面本身裝唔實,不過我試過去整完…屌門的邊都未幫我zip實就俾我,所以去整完謹記即場check清楚,廢事又曬時間又入多次
呢度係Audi(新車)揮手區
要買唔該買facelift版
如果唔夠錢就唔該唔好諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞