IT 界討論區:FG IT輔導中心(12)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
想問下interview時,上份工做過既project, 可以講幾詳細?冇簽過約
講個project用咩language,framework,得唔得?

想問下interview時,上份工做過既project, 可以講幾詳細?冇簽過約
講個project用咩language,framework,得唔得?

迫你留AL放農曆新年又點睇

巴打們點睇有份工要識寫SAP ABAP K2呢啲野?

早晨
開名啦屌你老母 咁多間a係到自私講

自你老母私你老母

食撚屎啦垃圾仔
出黎隻秋

自你老母私你老母

食撚屎啦垃圾仔
出黎隻秋

屌你老母死on9
以為自己上緊香土u汪
名都唔敢開死返你老母個西到啦
好意思屌返人

識唔撚識規矩

自你老母私你老母

食撚屎啦垃圾仔
出黎隻秋

屌你老母死on9
以為自己上緊香土u汪
好意思屌返人

識唔撚識規矩

你生活壓力太大?

自你老母私你老母

食撚屎啦垃圾仔
出黎隻秋

屌你老母死on9
以為自己上緊香土u汪
好意思屌返人

識唔撚識規矩

你生活壓力太大?

上黎分享都要晨早流流俾人屌痴撚線

自你老母私你老母

食撚屎啦垃圾仔
出黎隻秋

屌你老母死on9
以為自己上緊香土u汪
好意思屌返人

識唔撚識規矩

你生活壓力太大?

上黎分享都要晨早流流俾人屌痴撚線

分你老母 我叫大家講名夠比你屌
on99
fg IT狗 真係接近咩都唔識 interview識扮野,入職場點follow, coding點pickup, 有冇咩書/website旁身支援,我會比心機學野,毒J一個
好鬼驚
thanks
fg IT狗 真係接近咩都唔識 interview識扮野,入職場點follow, coding點pickup, 有冇咩書/website旁身支援,我會比心機學野,毒J一個
好鬼驚
thanks

interview扮識是咪抵死
好鬼驚
thanks

interview扮識是咪抵死

code咩先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞